FOLLOW US: facebook twitter

Κάλαντα και τραγούδια στο Δήμαρχο Ήλιδας

Ημερομηνία: 28-12-2017 | Συντάκτης:

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά  κάλαντα για τη Γέννηση του Θεανθρώπου, έψαλλαν στον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και μέλη της δημοτικής αρχής Ήλιδας, μέλη συλλόγων, μαθητές, παιδιά και άτομα από δομές του Δήμου.

Συγκεκριμένα, το γραφείο του κυρίου Χριστοδουλόπουλου στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο επισκέφτηκαν το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, συνοδευόμενα από την καθηγήτριά τους και υπεύθυνη της ομάδας κα Ιωάννα Παπαδάκη. Τα παιδιά έψαλλαν στον Δήμαρχο Ήλίδας, τον αντιδήμαρχο Διοίκησης Νώντα Παναγιωτόπουλο και τον πρόεδρο του «ΝΠΔΔ Ηλείος» Αλέξανδρο Μανωλόπουλο παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων.

Λίγη ώρα αργότερα το κατώφλι του δημοτικού μεγάρου πέρασαν τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ήλιδας, τα οποία παιάνισαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες για τους παρευρισκόμενους. Κάτι ανάλογο έκαναν στη συνέχεια και στους κεντρικούς δρόμους της Αμαλιάδας.

Ακολούθησαν τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Ήλιδας μαζί με παιδιά από τα τμήματα ανηλίκων, όπου έψαλλαν με τη σειρά τους τα παραδοσιακά κάλαντα από την Θράκη και τις Κυκλάδες.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας και τα μέλη της δημοτικής αρχής ευχαρίστησαν τα μέλη όλων των ομάδων που επισκέφτηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο και ευχήθηκαν για τις Άγιες ημέρες των εορτών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος