FOLLOW US: facebook twitter

Ιστορική νίκη για Κουρτέσι

Ημερομηνία: 06-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kourtesi

Κουρτέσι-Πανηλειακός 1-0

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του κόντρα στον Πανηλειακό, χθες το απόγευμα στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας, με 1-0. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του Πανηλειακού στο πρωτάθλημα και αυτή στη Βουπρασία, καθώς είχε ηττηθεί στις 17 Δεκεμβρίου στη Μανολάδα από την Προοδευτική, με το ίδιο σκορ.

Ο Πανηλειακός είχε την εδαφική υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα κι έχασε ευκαιρίες στο 14΄ με σουτ του Πλαστουργού που απέκρουσε με τα πόδια ο Πετρόπουλος, στο  20΄ με τον Βλαχόπουλο και στο 39΄ ξανά με τον Πλαστουργό που πλάσαρε από καλή θέση, πάνω από τα δοκάρια. Στο 44΄ ακυρώθηκε γκολ του Παναγόπουλου από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Στο β΄ ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με τον Σωτηρόπουλο, στο 68΄ ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι, ενώ λίγο νωρίτερα στο 64΄ ο Κώστας Καπώνης βγήκε στην αντεπίθεση αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Θεοδωρακόπουλος.

 Ώσπου στο 72΄ ο ΑΠΟΚ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γκουβέρου, στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα με προβολή, μετά από σέντρα του Γκοτσούλια. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ένας πρώην παίκτης του Πανηλειακού, ο Γιάννης Κράγκαρης και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου. Από κει και πέρα, οι Πυργιώτες έκλεισαν στα καρέ τους αντιπάλους τους κι έχασαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με τους Χατζηστάμου, Μπεγλεκτσή και Παναγόπουλο.

Κουρτέσι: Πετρόπουλος, Φιλιππακόπουλος (88΄ λ.τρ. Δ. Κουργιαλάς), Κόστα, Μούζος, Π. Κωστόπουλος, Γκοτσούλιας, Α. Κωστόπουλος (60΄ Τσιβγινίδης), Μπακάλης, Κράγκαρης, Κ. Καπώνης, Κ. Κουργιαλάς (80΄ Λυκουργιώτης).

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου, Γκουβέρος, Τσουκαλάς, Παναγιωτόπουλος, Στούπης (58΄Μπεγλεκτσής), Νιφορόπουλος, Βλαχόπουλος, Χατζηαράπης (46΄Χατζηστάμου), Πλαστουργός (60΄Σωτηρόπουλος), Παναγόπουλος.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος