FOLLOW US: facebook twitter

Ιππότες και πριγκίπισσες στα κάστρα!: Τελετή λήξης μαθημάτων στο δημοτικό σχολείο Καράτουλα-Μαγούλας

Ημερομηνία: 23-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Την περασμένη Δευτέρα,  στο Δημοτικό Σχολείο Καράτουλα- Μαγούλας πραγματοποιήθηκε η ετήσια καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για την λήξη των μαθημάτων και την υποδοχή του καλοκαιριού, με τη συμμετοχή των μαθητών όλων των τάξεων .

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πρόεδροι και εφημέριοι κοινοτήτων της περιοχής, γονείς των μαθητών και η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κα. Ηλιοπούλου Ευγενία.

Η εκδήλωση είχε σαν θέμα τα << κάστρα>>, ένα θέμα πάνω στο οποίο δούλεψαν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος που εφαρμόστηκε στο σχολείο.

Ο Κας και η Τρο ξενάγησαν τους θεατές στα κάστρα της Ελλάδας και γνώρισαν ιστορικές περιόδους που τα κάστρα είχαν πρωτεύοντα ρόλο σε κάθε περιοχή.

Οι μαθητές φορώντας στολές της εποχής φτιαγμένες από τους ίδιους και τους δασκάλους τους από απλά ανακυκλώσιμα υλικά ταξίδεψαν το κοινό με τα θεατρικά, τις μελωδίες και τα χορευτικά τους στις εποχές των ιπποτών και των πριγκιπισσών .

Η εκδήλωση έκλεισε με απονομή αναμνηστικών στους μαθητές της Στ τάξης και προσφορά γλυκών και αναψυκτικών σε όλους από το Σύλλογο Γονέων του Σχολείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος