FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργου-Ξενοφών Κρεστένων 0-4: Μαγεία ο Ξενοφών!

Ημερομηνία: 26-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι Κωνσταντόπουλος, Μυλωνάς, Αναμουρλίδης πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ με τον σκόρερ Γιώργο Γαλανόπουλο. 

 

Με ωραίο ποδόσφαιρο νίκησε εύκολα τη Θύελλα

Ο Ξενοφών βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως έδειξε και χθες στο Ενωσιακό κόντρα στη Θύελλα, για την 1η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ηλείας. Νίκησε 4-0 κυριαρχώντας κατά κράτος των Πυργιωτών, που δεν δημιούργησαν υποψία ευκαιρίας. Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 7ο λεπτό ο θεαματικός Θάνος Μπακατσέλος έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Γαλανόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και κεραυνοβόλησε τον Παπά (0-1).

Στο 19΄ ο Μπακατσέλος μπήκε από αριστερά και πλάσαρε πάνω στον Παπά αλλά στο 24΄ δεν λάθεψε. Ο Πάρης Κωνσταντόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον Ντάβαρη, πάσαρε κάθετα στον Μπακατσέλο, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ της Θύελλας (0-2). Στο 37΄ ο Κωνσταντόπουλος πλάσαρε πάνω στον Παπά και στο 41΄ ο Μπακατσέλος με απευθείας φάουλ από 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων (0-3).  Δύο λεπτά μετά, ο Μπακατσέλος σέντραρε από δεξιά και ο Σακέλλης αρχικά και ο Κωνσταντόπουλος σε δεύτερο χρόνο, σημάδεψαν  εξ επαφής το δοκάρι!

0-4 στο 82΄

Στην επανάληψη, ο Ξενοφών κατέβασε ταχύτητα, η Θύελλα προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική αλλά και πάλι δεν δημιούργησε ευκαιρία για γκολ. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 82΄ ο Τάσος Κουτσογιαννάκης που αξιοποίησε ωραία σέντρα από αριστερά του Ζωγόπουλου. Στο 86΄ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Παπαγεωργίου της Θύελλας, για έντονη διαμαρτυρία πρώτα στο βοηθό διαιτητή Τσάκαλη και εν συνεχεία στο διαιτητή Γιώργο Κυριαζή.

 

Θύελλα: Παπάς, Παπαγεωργίου, Μπίρμπας (46΄ Γιούρτας), Ντάβαρης, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνης, Κουβελιώτης, Νεοφώτιστος, Καλαντζής (67΄ Σιούφης), Παπαδάτος (55΄ Μπλάθρας), Έλιοτ (46΄ Διαμαντάκος).

Ξενοφών: Φιλιππόπουλος, Μυλωνάς (62΄ Μαντζαράπης), Ζαπάντης, Αναμουρλίδης (67΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Σκαλτσάς, Π. Κουτσογιαννάκης,  Κωνσταντόπουλος (51΄ Μιλοσέσκι), Ζωγόπουλος, Γαλανόπουλος (46΄ Μιχαλόπουλος), Σακέλλης, Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος