FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργου- Ηλειακός Λεχαινών 0-1

Ημερομηνία: 17-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

thiella

Δια πυρός και σιδήρου και «λυτρωτή» τον Παναγιωτόπουλο

Ο Ηλειακός Λεχαινών πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του, με αντίπαλο τη Θύελλα, στο γήπεδο της Σπιάντζας, φτάνοντας τους επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Θύελλα, που παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη εν συγκρίσει με τα προηγούμενα παιχνίδια, έμεινε στους τέσσερις βαθμούς.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο αλλά αυτοί που ευτύχησαν να σκοράρουν ήταν οι «γαλάζιοι καβαλάρηδες» και μάλιστα σε κρίσιμο σημείο, στο 86΄, με απευθείας φάουλ του Παναγιωτόπουλου. Στο α΄ μέρος, οι γηπεδούχοι, με τον Γιάννη Γκότση στον πάγκο, ήταν καλύτεροι αλλά άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Μοιραίος παίκτης ο Αντώνης Παργινός, που σε τρεις περιπτώσεις στο 20΄, 22΄ (τετ-α-τετ) και 38΄ δεν κατάφερε να νικήσει τον εξαιρετικό χθες Βόσσο ενώ στο 35΄ ούτε ο Σκουρής από  τα 5-6 μέτρα μπόρεσε να ανοίξει το σκορ (απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βόσσος). Ο Ηλειακός, ο οποίος καθοδηγήθηκε τεχνικά από τον Κυριάκο Γουρδούπη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα του Αλέξη Γαλάνη, απείλησε στο α΄ ημίχρονο μία φορά, στο 27΄, με πλασέ του Μαράτου από κοντινή απόσταση, το οποίο αποσόβησε ο Πλατής.

Υπεροχή Ηλειακού στην επανάληψη

Στην επανάληψη, οι ρόλοι άλλαξαν και ο Ηλειακός ήταν καλύτερος. Στο 58΄ σε σέντρα του Παναγιωτόπουλου από αριστερά, ο Παναγόπουλος έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Πλατής και από κοντά ο Νικολακόπουλος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους παίκτες του Ηλειακού να διαμαρτύρονται έντονα. Στο 62΄ ο Παναγόπουλος σούταρε από αριστερά μέσα στην περιοχή και ο Πλατής απέκρουσε σε κόρνερ και σε ένα πιεστικό τρίλεπτο από το 82΄ έως το 85΄, οι «γαλάζιοι» απώλεσαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες . Μάλιστα, στη φάση του 82΄ ο Παναγιωτόπουλος σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Πλατή. Ώσπου στο 86΄ ο Αχαιός μεσοεπιθετικός με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον Πλατή. Η Θύελλα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 90’ ο Λεντιόν Κόστα έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Παργινού κι έτσι ο Ηλειακός πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο.

Οι συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ: Πλατής, Σκουρής, Καρανάσης, Δημητρόπουλος (87’ Νεοφώτιστος), Σαΐνης, Τζουβάνης, Κατελούζος (83’ Τριγάζης), Κότσι, Μπουτσικάκης (78’ Διαμαντάκος), Παργινός, Γιούρτας.

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Βόσσος, Περικλέους (46’ Σταματόπουλος), Κόστα, Κουρής, Μουσερής, Τριτάρης, Μπάχα, Νικολακόπουλος, Παναγόπουλος, Μαράτος (90’+ Γκούσκος), Παναγιωτόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος