FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Κένταυρος Μαγούλας 0-3: Εύκολα η πρώτη νίκη

Ημερομηνία: 10-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

magoula

Της Μαρίας Καραντώνη

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Κένταυρος Μαγούλας, χθες στο γήπεδο της Σπιάντζας και μάλιστα εύκολα, με σκορ 3-0, κόντρα στη Θύελλα Πύργου. Οι «πράσινοι»  οι οποίοι παρατάχθηκαν με τον Χρήστο Παπαζώη στον πάγκο, εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη της πυργιώτικης άμυνας και εξασφάλισαν άνετα τη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Στο 17΄ ο Τσιμάνης με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα από δεξιά του Σάκη Στροφύλλα, άνοιξε το σκορ, στο επόμενο τρίλεπτο ο Παρασκευάς Στροφύλλας έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει, κάτι που έκανε τελικά στο 22’  μετά από κούρσα 30 μέτρων και σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 28΄ ο Κλάδης είχε απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο οριζόντιο δοκάρι ενώ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Σάκης Στροφύλλας αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Καρανικολό. Η Θύελλα που βρέθηκε σε κακή μέρα, απείλησε μόλις μία φορά στο α΄ ημίχρονο, με κεφαλιά του Κωστόπουλου στο 42΄ που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, παρά την είσοδο των Νεοφώτιστου, Τριγάζη, Παργινού, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Κούβελα, ώσπου στο 80΄ ο Αβραμόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (μετά από «χέρι» του Καρανάση), διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Η Θύελλα είχε δοκάρι στο 85΄ σε κεφαλιά του Παργινού.

Οι συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ: Καρανικολός, Παναγιωτόπουλος (55’Τριγάζης), Καρανάσης, Δημητρόπουλος (46’ Νεοφώτιστος), Σαΐνης, Τζουβάνης, Κότσι, Κατελούζος, Διαμαντάκος (53’ Παργινός), Κωστόπουλος, Σκουρής.

ΜΑΓΟΥΛΑ: Κούβελας, Μπαλαούρας (15’ λ.τρ. Μπενάλντο), Τσιμάνης (82’ Τσιάκος), Κλειδέρης, Γκόρδης, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Αβραμόπουλος, Δ. Στροφύλλας, Π. Στροφύλλας (87’ Σταυρόπουλος), Τσόλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος