FOLLOW US: facebook twitter

Θριαμβευτική πρόκριση ο Απόλλων

Ημερομηνία: 13-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

apollon

Απόλλων Ν. Φιγαλείας – Θύελλα Πύργου 4-2

Τεράστια επιτυχία για τον Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας, ο οποίος στην έδρα του νίκησε με 4-2 την Θύελλα Πύργου και την πέταξε εκτός συνέχειας του κυπέλλου Ηλείας.

Η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη μάλιστα πέτυχε τον πλήρη αιφνιδιασμό, αφού στο 12’ ο Πλάκας έκανε το 1-0 και στο 17’ ο Ρουμελιώτης το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 36’ ο Καρανάσης μείωσε σε 2-1 και στο 44’ ο Νεοφώτιστος έφερε το ματς στα ίσια (2-2). Στο 64’ όμως ο Κατσιώλης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους με 3-1, ενώ στο 80’ ο Πλάκας έγραψε το τελικό 4-2, ολοκληρώνοντας το θρίαμβο. Τις δυο ομάδες εξάλλου χωρίζουν δύο κατηγορίες και η πρόκριση συνιστά μία αδιαμφισβήτητα τεράστια επιτυχία.

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λούτος, Καπλάνης Αθ., Βλάμης, Κουτσόπουλος (46’ Μπινιώρης), Πάλλας, Βλάχος, Κουρούβανης (89’ Καπογιάννης), Ρουμελιώτης, Πλάκας, Κατσιώλης, Καπλάνης Ιω. (87’ Κιβελόπουλος)

ΘΥΕΛΛΑ: Καρανικολός, Παναγιωτόπουλος (80’ Δημητρουλόπουλος), Καρανάσης, Πλατής, Σαϊνης, Τζουβάνι, Διαμαντάκος (56’ Παργινός), Κατελούζος, Κότσι, Νεοφώτιστος, Μπουτσικάκης (78’ Γιούρτας).

Μ. Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος