FOLLOW US: facebook twitter

Θεατρική παράσταση από το Ελληνικό ωδείο Πύργου: «Παραμύθια τούμπανα» το Σάββατο

Ημερομηνία: 31-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Με ένα φανταστικό ταξίδι στο χώρο των παραμυθιών, ολοκληρώνει το φετινό της ταξίδι, η παιδική θεατρική ομάδα  του Ελληνικού Ωδείου Πύργου.

Η παράσταση που ετοίμασαν για τη φετινή χρονιά , τα παιδιά του θεατρικού Εργαστηρίου του Ελληνικού Ωδείου Πύργου, έχει τον τίτλο «Παραμύθια Τούμπανα» και θα παρουσιαστεί στο δημοτικό θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στον Πύργο, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:30.

Πρόκειται για μία διασκευή – θεατρική προσαρμογή του παιδικού βιβλίου της Κάρμεν Ρουγγέρη «Έρχεσαι μαζί μου;»  όπου κεντρικός ήρωας είναι ένας νεαρός συγγραφέας που προσπαθεί να γράψει το πρώτο του θεατρικό έργο για παιδιά. Με μία απρόσμενη βοήθεια βρίσκεται κοντά στο όνειρό του. Θα τα καταφέρει;

Η διασκευή-θεατρική προσαρμογή- σκηνοθεσία είναι του Σταύρου Ρομποτή και παίζουν αλφαβητικά οι μικροί μας πρωταγωνιστές:

Γιώργος Αβραμόπουλος, Γιώργος Αθανασόπουλος, Γιώργος Αστερής, Κωνσταντίνος Αστερής, Ανδρέας Ηλιόπουλος, Άγγελος Λαγογιάννης, Δέσποινα Μπεκιάρη, Παναγιώτα Στάμου, Αργυρώ Χονδραντώνη, Ελένη Χριστοδουλοπούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό , ώστε όλοι να χειροκροτήσουμε την παράσταση και  να επιβραβεύσουμε τους μικρούς πρωταγωνιστές  για την προσπάθειά τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος