FOLLOW US: facebook twitter

Θέλει να μείνει στην Αχαϊκή ο Γαβριλόπουλος

Ημερομηνία: 14-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλείος προπονητής, Αλέξης Γαβριλόπουλος, σε δηλώσεις του στην «Πελοπόννησο» μίλησε για την παραμονή της Αχαϊκής στη Γ΄ Εθνική και τόνισε πως θέλει να μείνει στην ομάδα.  «Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πίστευα ότι θα καταφέρουμε, παρότι στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα. Απογοητεύτηκα λίγο την πρώτη εβδομάδα, όμως σιγά – σιγά γνώρισα τους ποδοσφαιριστές και μέσα από τα παιχνίδια καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Η πόλη αδυνατούσε να στηρίξει την Αχαϊκή, αλλά δεθήκαμε μεταξύ μας και μπορώ να πω ότι πέρασε πολύ καλά στην Κάτω Αχαΐα».

«Δεθήκαμε με τα παιδιά»

Δεν θα έλεγε όχι να συνεχίσει στην Αχαϊκή, αν και όπως είπε, ακόμα είναι πολύ νωρίς: «Στην Αχαϊκή πέρασα καλά. Εγώ λειτουργώ και με το συναίσθημα. Δεθήκαμε με τα παιδιά και την ομάδα και πετύχαμε ό,τι πετύχαμε. Θα ήθελα να συνεχίσω, αλλά ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει διοικητικά».

Ο Γαβριλόπουλος έδωσε μια απάντηση – έκπληξη όταν ρωτήθηκε για το πού ονειρεύεται ότι μπορεί να φτάσει ως προπονητής: «Ως ποδοσφαιριστής δεν έβαζα μακροπρόθεσμους στόχους. Το ίδιο κάνω και τώρα. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και βλέπουμε. Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι μπορώ να ασχοληθώ επαγγελματικά και να ζήσει και η οικογένειά μου απ’ αυτό. Δεν γίνεται…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος