FOLLOW US: facebook twitter

Ηetteronymous: Ξεκινά μια νέα δημιουργική καλλιτεχνική χρονιά

Ημερομηνία: 24-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

hetteronymous-gastouni1

Εγγραφές στα νέα τμήματα από τους Hetteronymoys Γαστούνης

Την ευκαιρία να περάσουν και φέτος μικροί και μεγάλοι μια ακόμα δημιουργική καλλιτεχνική χρονιά, θα έχουν όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στα δημιουργικά και καλλιτεχνικά τμήματα της δραστήριας Ομάδας Τέχνης και Πολιτισμού  Ηetteronymous της Γαστούνης.

Έτσι, από την 1η Οκτώβρη θα λειτουργήσουν τα τμήματα:
Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 3-5 & 6-11 ετών.
Ζωγραφικής (παιδικό & ενηλίκων)
Χορού (Zumba -Latin -Παραδοσιακού)
Ping -Pong
Χορωδίας & Μουσικών Οργάνων
Θεραπευτικής Yoga
Πεζοπορίας
Θεατρική ομάδα
Πληροφορίες -Εγγραφές Τηλ: 6974849454, Δήμητρα Λέκκα.
Facebook :Hetteronymous.

hetteronymous-gastouni3

Να θυμίσουμε ότι η περσινή χρονιά κύλησε με πάρα πολλές δραστηριότητες δημιουργικής και καλλιτεχνικής έκφρασης που διοργάνωσαν τα αντίστοιχα τμήματα και που σαφώς ως επιλογή αποτελούν μια όαση για την ευρύτερη περιοχή της Γαστούνης, που παράλληλα διοργάνωσαν και παρά πολλές εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία. Πολιτιστικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και χορευτικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, αθλητικές εκδηλώσεις, πεζοπορίες και εξορμήσεις στη φύση, σεμινάρια πάνω σε πολλά αντικείμενα κυρίως δημιουργικής απασχόλησης, τμήματα χορού, ζωγραφικής κ.α.

hetteronymous-gastouni4

Παράλληλα οι Heterronymous είχαν δυναμική παρουσία σε ότι είχε σχέση με την παράδοση και την διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, με αναβίωση εθίμων όπως τα «Λαζαράκει» το Λαζάρου, το «Που τσ΄ανάβουν τις φωτιές» μια εξαιρετική εκδήλωση με σατυρικά δρώμενα και τραγούδια γύρω από την φωτιά, γιορτές και  μπαζάρ Χριστούγεννα, απόκριες και άλλα πολλά κι ενδιαφέροντα. Το σίγουρο είναι ότι αν κανείς ακολουθήσει τους ρυθμούς τους και ανταποκριθεί στις προκλήσεις τους, δεν θα πλήξει το χειμώνα που έρχεται!!

heterronymous-lazarakia6


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος