FOLLOW US: facebook twitter

Η COSMOTE στηρίζει τις Οικογενειακές Επιχειρήσεις και την ελληνική επιχειρηματικότητα

Ημερομηνία: 10-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

COSMOTE_Epomeni Genia Epixeiriseon

Δήλωση συμμετοχής έως 26 Ιουνίου

Τις οικογενειακές επιχειρήσεις και την ελληνική επιχειρηματικότητα στηρίζει η COSMOTE, μέσα από το πρόγραμμα «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων». Μια πρωτοβουλία που παρέχει σε οικογενειακές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να κερδίσουν διαφημιστική προβολή έως 25.000€, αλλά και δωρεάν για 18 μήνες το COSMOTE Business One που τους ταιριάζει.

Το πρόγραμμα «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων» καλεί τις οικογενειακές επιχειρήσεις να μοιραστούν την ιστορία τους, πώς ξεκίνησαν, πώς εξελίχθηκαν και τους στόχους τους, στο www.epomenigenia.gr, μέχρι και τις 26 Ιουνίου. Τρεις οικογενειακές επιχειρήσεις, που θα επιλεγούν από επιτροπή της COSMOTE, θα κερδίσουν διαφημιστική προβολή 25.000€ η πρώτη, 20.000€ η δεύτερη και 15.000€ η τρίτη. Παράλληλα, θα αποκτήσουν το COSΜΟΤΕ Business One που καλύπτει τις ανάγκες επικοινωνίας τους, δωρεάν για 18 μήνες, με λύσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και Business Cloud Storage–Email. Για πληροφορίες, 13818.

«Οι οικογενειακές επιχειρήσεις βασίζονται στους πιο ισχυρούς δεσμούς. Περνώντας από γενιά σε γενιά, συνδέουν το χθες με το αύριο. Μπορούν να εξελιχθούν και να γίνουν μεγαλύτερες, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες. Αυτές τις τεχνολογίες, μαζί με προηγμένες λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες, τους παρέχει η COSMOTE. Στηρίζουμε τις οικογενειακές επιχειρήσεις για να μπορέσουν και εκείνες με τη σειρά τους να στηρίξουν την οικονομία και να αναδείξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα», δήλωσε ο κ. Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Μάρκετινγκ Εταιρικών και Επιχειρησιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος