FOLLOW US: facebook twitter

Η Υγεία δείχνει το δρόμο του αγώνα

Ημερομηνία: 28-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Η Υγεία, είναι αδιαμφισβήτητα  πολύτιμο και αδιαπραγμάτευτο αγαθό γι αυτό και δεν είναι τυχαίο αυτό που λέει ο λαός «την υγειά μας να’ χουμε πρώτα». Μόνο που δυστυχώς ειδικά σήμερα με την κρίση τα προβλήματα στον τομέα της Υγείας είναι τεράστια με πρώτο την υποστελέχωση που απειλεί τις Μονάδες Ηλείας είτε με κλείσιμο- όπως το Κ.Υ Βάρδας- είτε με υποβάθμιση των Νοσηλευτικών Μονάδων- Νοσοκομείο Αμαλιάδας-.

Για πρώτη ίσως φορά τα προβλήματα στην Υγεία κινητοποίησαν τον λαό της Ηλείας τόσο δυναμικά και κυρίως ενωτικά και τον έβγαλαν στο δρόμο,  με ένα διεκδικητικό πλαίσιο σοβαρό, έτσι που την Δευτέρα «νέκρωσε» όλη η Βάρδα και σήμερα αναμένεται να γίνει το ίδιο και στην Αμαλιάδα. Το γεγονός αυτό της γενικής κινητοποίησης για την Υγεία, είναι πραγματικά ελπιδοφόρο για το μέλλον αυτού του τόπου, που τελικά όπως έχει αποδειχθεί αν δεν διεκδικήσει δυναμικά, δεν παίρνει τίποτα!

Μακάρι το παράδειγμα αυτό να το ακολουθήσουμε ως τόπος και σε άλλα σοβαρά προβλήματα για να σταματήσει πλέον ο εμπαιγμός της Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος