FOLLOW US: facebook twitter

Η ταινία της ημέρας 27/3/2020: «Καταπληκτικές γυναίκες»–Μια ταινία φόρος τιμής στη γυναικεία φύση

Ημερομηνία: 27-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Τη δραματική κομεντί «Καταπληκτικές γυναίκες» (20th Century Women) παραγωγής ΗΠΑ 2016, 119΄, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στις 23:00.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Μάικ Μιλς

Παίζουν: Ανέτ Μπένινγκ, Λούκας Τζέιντ Ζούμαν, Ελ Φάνινγκ, Γκρέτα Γκέργουιγκ, Μπίλι Κράνταπ, Άλισον Έλιοτ, Βιτάλι Άντριου Λεμπό, Θία Γκιλ, Ολίβια Χόουν, Νάταλι Λοβ, Αλία Σόκατ, Λόρα Γουίγκινς

Υπόθεση:

Τέλη δεκαετίας του ’70, Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια. Η Ντοροθέα Φιλντς (Ανέτ Μπένινγκ) είναι μια αποφασιστική μητέρα, που μεγαλώνει μόνη της τον έφηβο γιο της (Λούκας Τζέιντ Ζούμαν), σε μία εποχή που σφύζει από κοινωνικές αλλαγές και επαναστατική διάθεση. Για να τα βγάλει πέρα με την ανατροφή του, απευθύνεται σε δύο νεότερες γυναίκες: στην Άμπι (Γκρέτα Γκέργουιγκ), ένα ελεύθερο πνεύμα και punk καλλιτέχνιδα και στην Τζούλι (Ελ Φάνινγκ), μια ξύπνια και προκλητική νεαρή γειτόνισσα.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Μάικ Μιλς («Beginners») επιστρέφει με μια αστεία, πολύπλευρη, συγκινητική ταινία, έναν φόρο τιμής στη γυναικεία φύση, την οικογένεια, στο χρόνο και τους δεσμούς που αναζητούμε μια ζωή.

 Παρακολουθήστε το trailer


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος