FOLLOW US: facebook twitter

Η Ηλεία στο πλευρό της Μάνδρας

Ημερομηνία: 08-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Aπό ΑΜΕΑ, Π. Ε Ηλείας και ΣΕΤΤΗΛ

Ένα φορτηγό γεμάτο με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ταξίδεψε από τον Πύργο στη Μάνδρα Αττικής, το πρωί της Πέμπτης. Ο Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας μέσα από την έκκληση που απηύθυνε, κατάφερε να κινητοποιήσει τους απλούς πολίτες αλλά και τα μέλη του και να συγκεντρώσει τόσα πολλά είδη για να τα στείλει στους πληγέντες από την θεομηνία στην Μάνδρα Αττικής.

Σημαντική υπήρξε η συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας που διέθεσε ένα φορτηγό για την μεταφορά των ειδών, καθώς και του Στρατού, που διέθεσε μέσω της ΣΕΤΤΗΛ προσωπικό για τη φόρτωση τους. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παντελής Παπαναγιώτου ευχαρίστησε σε δηλώσεις του όλους όσοι βοήθησαν στην συγκέντρωση των ειδών και επίσης τη ΣΕΤΤΗΛ και την Π.Ε. Ηλείας για την δική τους βοήθεια. Το ΔΣ του Συλλόγου συνόδευσε έως την Αττική το φορτηγό για την παράδοση των πραγμάτων στην αρμόδια αντιδήμαρχο του δήμου Μάνδρας.

Εκ μέρος της ΣΕΤΤΗΛ ο Ανθυπασπιστής (ΤΧ) Πολυχρόνης Βαμβακάς, ανέφερε πως «… ζητήθηκε η συνδρομή του Ελληνικού Στρατού από το σύλλογο. Πολύ ευχαρίστως ο διοικητής μας διέταξε να συμμετάσχουμε για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στη Μάνδρα που υποφέρουν εδώ και καιρό. Ο Στρατός δηλώνει παρών όπου μας χρειαστεί η πατρίδα»…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος