FOLLOW US: facebook twitter

Η Ηλεία περνά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης: Πρώτο πρατήριο με σημείο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην περιοχή της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 10-07-2018 | Συντάκτης:

Μπορεί να μην είναι διαδεδομένα τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Ηλεία, όμως η επιχειρηματική δραστηριότητα είναι αυτή που φέρνει τις εξελίξεις στο νομό. Από την περασμένη Παρασκευή, λειτουργεί στην περιοχή της Αμαλιάδας ο πρώτος κοινόχρηστος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ηλεία.

Πρόκειται για την κίνηση που έκανε το πρατήριο υγρών καυσίμων και υγραερίου κίνησης Shell Σταματελάτος στην οδό Αντωνίου Πετραλιά, κοντά στη διασταύρωση Παπακασελά της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι του δικτύου “ΦΟΡΤΙΖΩ” που έχει δημιουργήσει το πρώτο δίκτυο σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, ο εγκαταστάτης μελετητής μηχανικός κ. Κατεργάρης εκπρόσωποι του τμήματος μεταφορών και δικτύων κ.α.

Στο σημείο φόρτισης παρέχεται η δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος μέχρι 22kW(3-Ph).

Με δύο ρευματολήπτες φόρτισης για να μπορούν να εξυπηρετηθούν ταυτόχρονα δύο ηλεκτρικά οχήματα παράλληλα δίνετε η δυνατότητα στους οδηγούς, να αφήσουν το όχημα τους να φορτίζει και να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες εστίασης, ξεκούρασης και αναψυχής που παρέχονται από το υπερσύγχρονο station café που λειτουργεί στον χώρο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος