FOLLOW US: facebook twitter

Η Ηλεία μπαίνει δυναμικά στον παλμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής!

Ημερομηνία: 12-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

19-20 Ιουνίου στον Πύργο

20-21-22 Ιουνίου στην Αμαλιάδα

23 Ιουνίου στην Αρχ. Ολυμπία

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Αμαλιάδα

Με σύνθημα “Το πραγματικό talentshow” συμβαίνει στις πλατείες η Αμαλιάδα υποδέχεται για 7η συνεχή χρονιά τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής2017.

Μέσα σε ένα κλίμα δυσκολιών, απαισιοδοξίας, αμφισβήτησης και πολλές φορές φόβου η 21ηΙουνίου αναμένεται να μεταδώσει ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας, προσφοράς, συνεργασίας και αλληλεγγύης και να φέρει στο προσκήνιο τον πολιτιστικό μας πλούτο, σε κάθε γωνιά, σε κάθε πλατεία, πάρκο και πεζόδρομο.

Οι φετινές εκδηλώσεις στην Αμαλιάδα περιλαμβάνουν ζωντανές συναυλίες από μεμονωμένους μουσικούς, μουσικά σχήματα, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, χορευτικά, προβολές και άλλα μουσικά δρώμενα. Θα συμμετέχουν μουσικά σχήματα διαφορετικών ειδών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα και αναμένεται να προσφέρουν απλόχερα διασκέδαση και ψυχαγωγία στην τοπική κοινωνία αλλά και στους επισκέπτες. Θα συμμετέχουν μουσικά όλες οι ηλικίες γεγονός που αποδεικνύει ότι η πόλη της Αμαλιάδας αγαπάει τη μουσική και κάθε χρόνο γεννάει νέα ταλέντα που θέλουν να παίξουν μουσική να είναι συμμέτοχοι μιας ανοικτής γιορτής!

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στον Πύργο

Μια ανάσα για την πόλη, που τόσο έχει ανάγκη από καλλιτεχνικές προτάσεις, επιθυμούν οι διοργανωτές της να είναι η φετινή, δεύτερη κατά σειρά, διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στον Πύργο. Μουσικά σύνολα κάθε είδους, από καλλιτέχνες κάθε ηλικίας, χορευτικές επιδείξεις από ακαδημίες χορού, μουσικά διαδραστικά εργαστήρια και δρώμενα σας καλούν να παραβρεθείτε και να συνδιαμορφώσετε ένα διήμερο δημιουργίας, έκφρασης και ψυχαγωγίας.

Oι διοργανωτές αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η ανταπόκριση του κόσμου στο περσινό πρώτο εγχείρημά μας ήταν παραπάνω από θερμή και μας ωθεί να είμαστε ακόμα πιο δημιουργικοί. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να εμφανιστούν στο κοινό του Πύργου και να του μεταδώσουν «ερεθίσματα». Επιλέγουμε σαν σημεία διεξαγωγής των εκδηλώσεών μας, κεντρικούς μεν χώρους «αχρησιμοποίητους» δε από το ευρύ κοινόκαι φιλοδοξούμε να συμβάλουμε στο να μεταμορφωθούν τα σημεία αυτά της πόλης μας σε ζωντανούς οργανισμούς,δίνοντάς τους χώρο να αναπνεύσουν και να ανθίσουν».

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Ολυμπία

Για πρώτη φορά φέτοςη Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής φιλοξενείται στην Αρχαία Ολυμπία, συμμετέχονταςμάλιστα στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας!Είναι η τρίτη πόλη από την Ηλεία που παίρνει μέρος στο θεσμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, αποδεικνύοντας ότι η περιοχή μας μπορεί να παρουσιάσει αξιόλογα θεάματα, αλλά και να παρουσιαστεί, στο ευρύ κοινό!

Τα όργανα κουρδίζονται, οι καλλιτέχνες κάνουν τις τελευταίες πρόβες και όλοι όσοι συμμετέχουν ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου. Έως τότε, μείνετε συντονισμένοι!

Περισσότερες πληροφορίες:
Facebook/Europeanmusicday

Facebook/EuropeanMusicDayAmaliada

Facebook/EuropeanMusicDayPyrgos
www.europeanmusicday.gr
#europeanmusicday
#emd2017


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος