FOLLOW US: facebook twitter

Πιπερίτσα: Ριζική ανακαίνιση του γνωστού εστιατορίου στον Πύργο

Ημερομηνία: 12-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 3, Νέα

Το urban design ερχεται να συνοδέψει το γευστικό ταξίδι στα παιδικά μας χρόνια με… μαμαδίστικο φαγητό!

Eδώ και 10 χρόνια το εστιατόριο ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ στον Πύργο που βρίσκεται στην Πλατεία Αυγερινού, μας εκπλήσσει! Το εστιατόριο που έβαλε στα μεσημέρια μας το μαγειρευτό φαγητό ντύνοντας την παράδοση του κλασικού με τα ρούχα της εξέλιξης έκανε μια ριζική ανακαίνιση και ομόρφυνε ακόμα περισσότερο!

Το urban design ερχεται να συνοδέψει το γευστικό ταξίδι στα παιδικά μας χρόνια όταν η μαμά ετοίμαζε με αγάπη φαγητό για όλη την οικογένεια.Γιατί και στην ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ τα φαγητά φτιάχνονται με αγάπη, μεράκι και υλικά άριστης ποιότητας.  Το μενού στα μαγειρευτά φαγητά αλλάζει καθημερινά (μπειτε στη σελίδα στο Facebook ή τηλεφωνήστε για να ενημερωθείτε) και επιπλέον υπάρχουν νόστιμα ορεκτικά, φρέσκιες σαλάτες, ψητά της ώρας και οι μερίδες είναι όπως πάντα τεράστιες!Ευτυχώς,  οι τιμές παραμένουν μικρές, ίδιες και προσιτές όπως τόσα χρόνια είτε επιλέξετε να δείτε τον καινούριο χώρο, είτε θέλετε DELIVERY.

Ο χώρος μεγάλωσε και μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις ενώ για όσους επιθυμούν υπάρχει και η επιλογή του πλήρους catering (φαγητό ή/και εξοπλισμός) στο χώρο σας (σπίτι, γραφείο κλπ) .

Για σημερα το μεσημέρι, αλλά και όποτε θέλετε νόστιμο, ποιοτικό φαγητό, η επιλογή είναι μία! ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ  : Πύργος, Πλατεία Αυγερινού. ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00-18:00 & DELIVERY 26210-35000 Facebook: Piperitsa Εστιατόριο


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος