FOLLOW US: facebook twitter

Η Δύμη πήρε το τουρνουά της Α.Ε.Λ.

Ημερομηνία: 03-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Βραβεύτηκαν παλαίμαχοι αθλητές και πρώην παράγοντες των «γαλάζιων»

Η Α.Ο. Δύμης του Νίκου Παναγιωταρόπουλου επικράτησε στο τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε η Α.Ε. Λεχαινών το Σαββατοκύριακο στο «Αέθλειον». Νίκησε 61-53 τον Ολυμπιονίκη στον τελικό, με τον Χρυσανθακόπουλο να πετυχαίνει 18 πόντους. Ο Ολυμπιονίκης έχασε την επαφή με τον αντίπαλο στο γ΄ δεκάλεπτο όταν δέχτηκε 19 πόντους και πέτυχε 7. Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Φίλιππου Ροδόπουλου ο Ζωγόπουλος με 17 και ο Σακελλαρίου με 15.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 32-31, 39-50, 53-61.

Ολυμπιονίκης (Φ. Ροδόπουλος): Ζωγόπουλος 17(2), Λαμπρόπουλος 6(2), Κόλλιας 6, Σακελλαρίου 15(4), Κριτσέλης 3,Στούκας 2, Γεωργακάκος 2, Γεωργιόπουλος 2.
Δύμη (Ν.Παναγιωταρόπουλος): Χρυσανθακόπουλος 18(3), Δημητρόπουλος 13(3), Κολλιόπουλος 11(1), Στεφανόπουλος 9(2), Δασκαλάκης 5(1), Δαλαμαρίνης 5, Σοφιανός , Κεπενός, Ζάννης, Παλισίδης.

Στο μικρό τελικό, η Α.Ε.Λεχαινών, που ήταν η μοναδική ομάδα της Α2 ΕΣΚΑΗ στο τουρνουά, επικράτησε της Ε.Α. Παραλίας 71-57, καταλαμβάνοντας την 3η θέση. Στους ημιτελικούς του Σαββάτου τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Ολυμπιονίκης-Ε.Α. Παραλίας 49-36 και Α.Ο. Δύμης-Α.Ε. Λεχαινών 60-55.

Ο προπονητής της Α.Ε.Λ., Γρηγόρης Κακολύρης, βράβευσε τον Ναμπίλ Μοράντ.

 

Οι βραβεύσεις

Πριν το μεγάλο τελικό της Κυριακής, βραβεύτηκαν από την Α.Ε. Λεχαινών, ο παλαίμαχος αθλητής Παναγιώτης Λαγογιάννης, ο πρώην παράγοντας του συλλόγου Κώστας Χριστόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Α.Ε.Λ.  και νυν δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και ο πρώην παράγοντας και νυν αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος, που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις ανόδους της Α.Ε.Λ. από τη Β΄ ΕΣΚΑΗ στην Α1.

Οι Παναγιώτης Λαγογιάννης, Ανδρέας Μίγκος ήταν μεταξύ των τιμώμενων προσώπων.

 

Επίσης τιμήθηκε και ο Νίκος Κουλούρης, πρώην πρόεδρος του συλλόγου και πρώην δήμαρχος Λεχαινών. Λόγω της επιτυχίας που είχε το τουρνουά, θα διεξαχθεί άλλο ένα τα Χριστούγεννα, όπου θα βραβευτούν και άλλα πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο σύλλογο των Λεχαινών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος