FOLLOW US: facebook twitter

Η αναμονή δικαιώνει: Αυξημένη η κίνηση στην αγορά του Πύργου

Ημερομηνία: 11-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Τάκης Δόξας

Κούκλες, δεινόσαυροι, λούτρινα ζώα και πλαστικοί πρωταγωνιστές από τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια των παιδιών έχουν αγκαλιάσει τις λαμπάδες και περιμένουν στα ράφια νονές και νονούς να τα δωρίσουν στα βαφτιστήρια τους.

Η Μεγάλη Εβδομάδα κυλάει εμφανώς καλύτερα από την προηγούμενη, η κίνηση έχει αυξηθεί στον Πύργο και τα όμορφα πρωινά της Μ. Εβδομάδας σφύζουν από ζωή. Η τοπική αγορά παίρνει μια μεγάλη ανάσα και η αισιοδοξία αλλά και η αναμονή των καταστηματαρχών φαίνεται να δικαιώνεται.

Ο καιρός ευνοεί την πρωινή βόλτα στο κέντρο και οι στολισμένες  βιτρίνες προκαλούν το βλέμμα του κόσμου και τον οδηγούν σε ψώνια. Τα καταστήματα από τη μεριά τους έχουν εφοδιαστεί με ποικιλία προϊόντων, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες αλλά κυρίως σε όλες τις τσέπες. Ξεκινώντας από τιμές «κρίσης», προσφέρουν όμορφες λαμπάδες και πασχαλιάτικα δώρα για όλες τις τσέπες και φυσικά για όλα τα γούστα και τις ηλικίες.

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και η συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερη…

Αλέξης Ρουσσόπουλος (Ρουσσόπουλος Κόσμημα)

Περιμένουμε ότι θα κινηθεί η αγορά. Είμαστε πάνω απ’ όλα αισιόδοξοι γιατί έχουν αρχίσει και γίνονται κάποια δώρα λόγω Πάσχα και φυσικά περιμένουμε τους ετεροδημότες που θα δώσουν μια πνοή στην αγορά της πόλης.

 

Ελένη Ασημακοπούλου (Tobolla παιδικό ρούχο)

Το κατάστημά μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από παιδικά είδη ρουχισμού και υπόδησης, τα οποία προτιμούν οι νονοί αυτή την περίοδο. Η κίνηση τη Μεγάλη Εβδομάδα έχει αυξηθεί, παρόλα αυτά ο κόσμος παραμένει διστακτικός.

Φώφη Κολόσακα (Παιχνιδόκοσμος)

Η κίνηση άρχισε από την προηγούμενη εβδομάδα και μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα κορυφωθεί. Οι νονοί έρχονται συνήθως με παραγγελίες από τα βαφτιστήρια. Υπάρχουν λαμπάδες για όλα τα βαλάντια, από 3 μέχρι 15 ευρώ οι διαφημιζόμενες. Ευχόμαστε καλό Πάσχα σε όλους!

 

Δώρα Κορκολή (Bιβλιοπωλείο Κορκολή)

Η ψυχολογία του κόσμου είναι αισθητά πιο ανεβασμένη και η κίνηση έχει αυξηθεί τις γιορτινές μέρες. Στα βιβλιοπωλεία μας μπορείτε να προμηθευτείτε λαμπάδες, βιβλία φυσικά, παιχνίδια και είδη δώρων.

Θεοδώρα Δασκοπούλου (ΕΥΔΩΡΑ)

Σχετικά υποτονικοί οι ρυθμοί προς το παρόν, οι λαμπάδες πωλούνται συνήθως την τελευταία στιγμή. Πιστεύω ότι κάτι θα γίνει. Στις πωήσεις πρωταγωνιστούν οι λαμπάδες και τα πασχαλινά διακοσμητικά.

 

Μιχάλης Παπαγιαννόπουλος (Οπτικά Παπαγιαννόπουλος)

Στα καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε ποικιλία γυαλιών οράσεως και ηλίου για κάθε γούστο και σε πολύ καλές τιμές. Ευχόμαστε Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο!

Νίκος Ζήρος (Βιβλιοπωλείο LEXIS)

Οι τιμές δεν έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι, ο κόσμος το γνωρίζει αυτό πολύ καλά γι’ αυτό και η κίνηση έχει κορυφωθεί τις τελευταίες μέρες.

Μιχάλης Μάκαρης – (EVO, αθλητικά είδη)

Τα καταστήματά μας είναι εξοπλισμένα με τα καλύτερα προϊόντα και ο κόσμος αυτές τις μέρες μας τιμά και τον ευχαριστούμε! Καλό Πάσχα σε όλους!

Μίκα Κωνσταντινίδη (Ιδεοπωλείον-είδη δώρων)

Η αγορά αρχίζει δειλά δειλά να κινείται. Το κατάστημά μας διαθέτει μια τεράστια γκάμα σε λαμπάδες, στεφάνια και κάθε λογής δώρο για τους αγαπημένους σας.

Τάσος Κομμωτήριο

Η κίνηση είναι ανεβασμένη τις γιορτινές μέρες και εμείς ως επαγγελματίες είμαστε προετοιμασμένοι και εξοπλισμένοι με προϊόντα νέας γενιάς περιποίησης μαλλιών, πιστοποιημένα πάντα, για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας.

 

Μαρία & Όλγα Κλάδη (Κλάδη-γάμος, βάπτιση, είδη δώρων)

Στο κατάστημά μας θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, στεφάνια και πασχαλινά δώρα φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο. Τώρα αρχίζει η κίνηση και ελπίζουμε να πάει καλά! Καλό Πάσχα σε όλους!

Δια χειρός (Κόσμημα)

Με ανοιξιάτικη διάθεση περιμένουμε να ανακαλύψετε τις νέες δημιουργίες μας σε ασήμι και χρυσό. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!

 

Παρασκευάς Καρβέλας (Γιούπι Παιχνίδια)

Περιμένουμε να κορυφωθεί η κίνηση αυτή την εβδομάδα και δη τις τελευταίες μέρες. Υπάρχει ένα μικρό ενδιαφέρον από την προηγούμενη εβδομάδα. Κινούνται περισσότερο τα οικονομικά παιχνίδια και οι χειροποίητες λαμπάδες. Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο!

 

 

Γεώργιος Μπουντόπουλος (Άρωμα Βιβλίου)

Η αγορά έχει βελτιωθεί από πέρυσι. Ο μήνας που διανύουμε και ειδικά η προηγούμενη εβδομάδα είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα περσινά. Βέβαια είμαστε ακόμα στην αρχή, την τελευταία κουβέντα έχει η επόμενη εβδομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος