FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών-Χάβαρι 3-1: Έκανε σεφτέ στις νίκες

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός, μετά από 13 αγωνιστικές, πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με αντίπαλο το Χάβαρι (3-1) και ελπίζει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κοντάνας με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 με το Χάβαρι να διαμαρτύρεται για φάουλ στον τερματοφύλακα Κουτσαβίτη. Στο 45’ η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπελεκούκια, το οποίο αξιοποίησε ο Κράγκαρης (2-0). Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ ο Μπουρούκης μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή μείωσε σε 2-1 κι ενώ οι μελανόλευκοι πίεζαν για την ισοφάριση, ήρθε  στο 85’ ο Καφούσιας να σημειώσει το 3-1 και να σφραγίσει τη νίκη των «γαλάζιων καβαλάρηδων».

Το Χάβαρι, σε άλλο ένα φετινό ματς, έχει παράπονα για τη διαιτησία. Πέρα από το πρώτο γκολ του Ηλειακού, κάνει λόγο και για πολλές κάρτες που δεν δόθηκαν σε παίκτες του Ηλειακού, ενώ δίνονταν με ευκολία στους  ποδοσφαιριστές του Χαβαρίου.

 

Ηλειακός: Σερέτης, Χριστοφοράτος, Σταματόπουλος, Μαράτος, Διαμαντόπουλος, Λεντιόν, Κράγκαρης, Κοντάνας, Μαρινόπουλος (50’ Παναγιωτόπουλος), Παναγόπουλος, Καφούσιας (89’ Ρούσνατσουκ).

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Χριστόπουλος, Κοκκώνης, Ρούνης, Μπελεκούκιας, Καμαρινός, Μπουντουβής, Μαργαρώνης (76’ Μπερούκας), Γιαννόπουλος (68’ Σπυρόπουλος), Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος