FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Βαρθολομιού- Ξενοφών Κρεστένων 1-3

Ημερομηνία: 17-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Συνεχίζει απτόητος

Απτόητος συνεχίζει την παρουσία του στο νέο πρωτάθλημα της πρώτη τη τάξει τοπικής κατηγορίας ο Ξενοφών, ο οποίος πέρασε νικηφόρα και από το Βαρθολομιό, επικρατώντας με 3-1 του τοπικού Ηλειακού, και έκανε έτσι το πέντε στα πέντε.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου εξάλλου μπήκαν εξ αρχής δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με επιθετικούς προσανατολισμούς. Έτσι στο 11’ σε προσπάθεια του Κωνσταντόπουλου απομάκρυνε με τα πόδια ο τερματοφύλακας Δούρος, ενώ στο 16’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά, από σέντρα του Μιλοσέσκι, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, για να φτάσουμε στο 24’, όταν από σέντρα ακριβείας του Μυλωνά ο Μπάρκας με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Δούρο, κάνοντας το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας πέναλτι σε χέρι του Αναμουρλίδη, ενώ στο 28’ ο Κωνσταντόπουλος κέρδισε πέναλτι για τον ΑΟΞ κι ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι από την «άσπρη βούλα» δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το 0-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Γιάννη Δανίκα προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 51’ ο Μπακογιάννης νικήθηκε από τον Κουτρουμπή, ενώ τρία λεπτά μετά κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπακογιάννη από τον Αναμουρλίδη. Την ποινή αξιοποίησε ο Καρατζανίδης, που μείωσε προσωρινά σε 1-2 και μάλιστα στο 60’ θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει, όταν ο Ράλλης έβγαινε μόνος απέναντι από τον Κουτρουμπή αλλά πρόλαβε και τον έκοψε ο Αναμουρλίδης.

Έκτοτε οι φιλοξενούμενοι έφεραν και πάλι το ματς στα μέτρα τους και μάλιστα στο 65’ από σέντρα του Μυλωνά ο Πάρης Κωνσταντόπουλος έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Δούρου, γράφοντας το τελικό 1-3, αφού στο 76’ από παράλληλη του Καρατζανίδη ο επερχόμενος Ζηγόπουλος πλάσαρε αλλά ο Κουτρουμπής φώναξε «παρών» κι αποσόβησε τον κίνδυνο.

Οι συνθέσεις

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Δούρος, Καλλιβωκάς , Βούτος Π., Κωνσταντακόπουλος (46’ Κάσσας – λ. τρ. 67’ Ζωγόπουλος), Σακκάτος, Γκίνης, Βαγγελάκος (85’ Γιούλης), Φωκάς, Ράλλης, Καραντζανίδης, Μπακογιάννης.

ΞΕΝΟΦΩΝ: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Τσάμπρας, Δαβουρλής, Μπακατσέλος (77’ Θεοδωρόπουλος),  Χαραλαμπόπουλος, Μπάρκας, Μιλοσέσκι (67’Κουτσογιαννάκης ), Κωνσταντόπουλος (85’ Ζαπάντης).

Μ. Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος