FOLLOW US: facebook twitter

Ηλίας Φωτόπουλος: «Οι παίκτες στα δύσκολα βγαίνουν μπροστά»

Ημερομηνία: 16-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του

Ο ΠΑΟΒ πέτυχε νίκη «χρυσάφι» επί του Τσικλητήρα και ο προπονητής Ηλίας Φωτόπουλος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι αλλά και την απόδοση που είχαν. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε μια δύσκολη αποστολή σήμερα κι εκτιμώ πιο καθοριστική σε σχέση με την ομάδα της Πύλου. Ήταν ένα παιχνίδι στην έδρα μας που ήμασταν καταδικασμένοι να το κερδίσουμε.

Νομίζω ότι τα παιδιά το συνειδητοποίησαν αυτό και δεν το λέω με βάση τη διάθεση και την αγωνιστικότητα που έδειξαν στα 90 λεπτά του αγώνα, αλλά το είδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, στις προπονήσεις, στη δουλειά που γινόταν και ιδιαίτερα στον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του αγώνα. Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με την οποία όσες φορές κι αν έχουμε παίξει, το αποτέλεσμα κρίνεται στη λεπτομέρεια και σε ένα ενδεχόμενο λάθος που θα κάνει ο αντίπαλος.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Εμείς είχαμε πολλές ελλείψεις βασικών παικτών, έλειπαν δύο κεντρικοί αμυντικοί, παίξαμε με δύο στόπερ εκ των οποίων ο ένας δεν είναι στόπερ και το χειρότερο δεν είχαν παίξει ποτέ μαζί. Ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες του αγώνα, το παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια, αλλά νομίζω πως δίκαια ήμασταν εμείς οι νικητές».

«Οι παίκτες μου δεν κρύβονται»

Στη συνέχεια ο Ηλίας Φωτόπουλος ανέφερε: «Το έχω ξαναπεί δεν έχουμε περιθώρια για χαλάρωση, από σήμερα το βράδυ τα κεφάλια μέσα, συνεχίζουμε, υπάρχει μια νέα προσπάθεια και μια νέα πρόκληση την επόμενη Κυριακή. Κάθε Κυριακή είναι πολύ ψυχοφθόρα και μπορείς να βρεθείς εκτός στόχων. Να ευχηθώ τα καλύτερα στο Νίκο Κακαλέτρη. Πιστεύω πως με τέτοια διάθεση, αντιμετώπιση και απόδοση δεν θα αντιμετωπίσουμε θέμα παραμονής στην κατηγορία, σε αυτή την κατηγορία-παρωδία.

Κάναμε ένα καλό σερί και βρεθήκαμε πάνω από τη ζώνη, κάναμε μια ήττα και βρεθήκαμε κάτω από τη ζώνη και τώρα με τη νίκη μας είμαστε λίγο πάνω από τη ζώνη με μία ομάδα ενδιάμεσα. Και το κυριότερο πρέπει τις επόμενες δέκα αγωνιστικές να τις διαχειριστούμε εγκεφαλικά και αγωνιστικά όπως διαχειριστήκαμε το σημερινό παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια θέλουν κόπο, ιδρώτα, όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια, όλα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο που σήμερα πραγματικά ήταν δίπλα μας, μας συμπαραστάθηκε, μας βοήθησε και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον θέλουμε δίπλα μας να είναι ο 12ος ποδοσφαιριστής. Τελειώνοντας, θα το ξαναπώ, είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα κι έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στα δύσκολα βγαίνουν μπροστά, δεν κρύβονται και μπράβο τους. Τους δίνω πάρα πολλά συγχαρητήρια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος