FOLLOW US: facebook twitter

Ζήτησε αναβολή η ΕΠΣΗ

Ημερομηνία: 31-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Κατά τη χτεσινή δικάσιμο στο Πρωτοδικείο, όπου προσέφυγε τελικά μόνον το σωματείο Θρίαμβος Πύργου, αφού τα άλλα δύο σωματεία, προ του κινδύνου υποβιβασμού απέσυραν τις αιτήσεις τους, η ΕΠΣ ζήτησε και πήρε αναβολή για σήμερα στις 10.30 το πρωί, με το αιτιολογικό ότι απουσίαζε ο συνήγορός της. Παρέστησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Άρης Κουλούρης με τη βοηθό του κ. Δημητρουλόπουλου και ο εκπρόσωπος του Θριάμβου, Ζώης Υφαντής, με το συνήγορό του, Νώντα Κυριαζή. Σήμερα, λοιπόν θα πάρει απόφαση ο δικαστής στο αίτημα του σωματείου περί αναβολής των εκλογών για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό. Παράλληλα, τα σωματεία ζήτησαν πλήρη πρακτικά της απόφασης Εκτάκτων θεμάτων για την αναβολή των αγώνων τους κλπ.

Λάθη τακτικής και πρακτικής

Μια σειρά από λάθη τακτικής και πρακτικής της αντιπολίτευσης της ΕΣΠΗ, έφεραν τρία σωματεία που δεν γνώριζαν σαφώς τις κανονιστικές διατάξεις που διέπουν το ποδοσφαιρικό δίκαιο να κάνουν προσφυγή, προκειμένου να ακυρώσουν τις εκλογές. Και όχι μόνον αυτό. Στη συνέχεια, όταν η ΕΠΣΗ με δικονομικά τερτίπια, τους τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια, αποφάσισαν να πάρουν πίσω την προσφυγή και να μείνει μόνο ο Θρίαμβος Πύργου και να δίνει από μόνος του τη μάχη. Δυστυχώς αυτό είναι το πρόσωπο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ραψωδία ο Κόροιβος

Οχτακόσιοι φίλοι του μπάσκετ απόλαυσαν τον Κόροιβο το Σάββατο στην Ήλιδα. Παραμάζωμα πήρε την ομάδα από την Εύβοια. Ο θάνατός σου η ζωή μου. Το κατάλαβαν και οι άνθρωποι με τα γκρι. Έκαναν στο πρώτο δεκάλεπτο τα δικά τους ο Γ. Πουρσανίδης (από το πάνω ράφι) και η παρέα του. Όμως κατάλαβαν μετά το 24-11 ότι δεν γίνεται τίποτα και πήγαν στα ίσα το παιχνίδι.

*Με τους πέντε ξένους ξεκίνησε ο Καλαμπάκος (Χολ, Μιλουτίνοβιτς, Σταρκς, Πόλαρντ και Γκότσερ). Με το πρώτο δίποντο από το Χολ ξεκίνησε η ραψωδία. Το πλήθος βλέποντας το θαύμα στο παρκέ παραληρούσε και χειροκροτούσε. Ο Χολ πέταξε και την πρώτη τρίποντη βόμβα και εισέπραξε το περισσότερο χειροκρότημα.

*Σταθερός σε κάθε δεκάλεπτο ο Κόροιβος. Πάντα μπροστά. Μόνον στο τελευταίο δεκάλεπτο οι αντίπαλοι πέρασαν μπροστά (19-20), γιατί τότε οι «Μπλε» με εντολή του κόοουτς έπαιζαν ώστε να κρατήσουν τη διαφορά. Θαυμάστηκε και ο Πόλαρντ σε ένα κάρφωνα κι ένα κόψιμο. Ήταν ένα πάρτι στη σάλα της Ήλιδας. Ανάσαναν οι «Μπλε» και περιμένουν την ερχόμενη Δευτέρα τον Παναθηναϊκό.

Δεν υποφέρονται πλέον

Τέλος πάντων αυτοί οι ρέφερι, είτε μαύρα φορούν (κοράκια) είτε κόκκινα (μπούλες) είτε κίτρινα, είτε μπλε, το ίδιο είναι. Την περασμένη Τετάρτη ήταν ο Πειραιώτης Ντιμιτρέσκου, αυτή τη φορά ο Αθηναίος Γρίμμας, πολύ καλά τα κατάφεραν. Σου λέει στο β΄ ημίχρονο του αγώνα Χαλκίδα-Αστέρας, μπήκε άλλος άνθρωπος. Στο 65΄ δεν υπάρχει ανατροπή του Ντελέκου. Δεν υπάρχει πέναλτι. Αν έγινε κάτι έγινε στη φαντασία του Γρίμμα. Και κάτι άλλο, στο 93΄ δεν υπάρχει κανένα φάουλ. Αυτά γίνονται στις μικρές μας κοινωνίες.

*Όμως, ρε φίλε, δεν μπορείς να χάνεις κι εσύ τόσες ευκαιρίες. Και τώρα πάμε την Κυριακή σε έναν τελικό με την Ερμιονίδα.

Διέλυσαν την Αχαϊκή

Τι κι αν είχαν πέντε συνεχόμενες νίκες τα «Καναρίνια». Η Βάρδα ήταν σταθμός στα όνειρά τους. Τριάρα στριφογυριστή παρά το γεγονός ότι ο Δρακόπουλος έπιανε πουλιά στον αέρα. Δύο γκολ ο Γούρμος, ο οποίος τα έκανε τρία τα φετινά του γκολ. Γκολ και ο Σαμπανέι που έφτασε τα έξι φέτος και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας. Σταθερά τρίτη η «Μπάρτσα». Ποδαρικό οι Κοκκίνης, Μητρόπουλος. Τώρα, μην απορείτε γιατί ο Γαβριλόπουλος δεν πήγε στη συνέντευξη… Επόμενος σταθμός το Ζευγολατιό.

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Κυριάρχησε το ντέρμπι Πανηλειακού-Νίκης κατά την 20η αγωνιστική. Ρεσιτάλ έκαναν οι ερυθρόλευκοι στο Μαρακανά μπροστά σε 700 και πλέον φιλάθλους. Νίκησαν κατά κράτος την ομάδα του Τραγανού και ξέφυγαν κι άλλο στη βαθμολογία. Δώρον-άδωρον. Τι πέντε, τι δέκα. Στο τέλος θα έχει πλέι-οφ.

*Δύο τα διπλά. Η Πυθία τα έχει πιάσει από το Σάββατο. Και καλά το διπλό του ΑΠΟΚ στη Γαστούνη με χατ-τρικ του Ντίνου Καπώνη. Έπιασε όμως και το διπλό που έφεραν τα Καβάσιλα στα Λεχαινά.

*Τέσσερις ισοπαλίες στην ημερήσια διάταξη. Απίθανα πράγματα. Ισοπαλία η Θύελλα με το Χειμαδιό (1-1). Ζημιές και οι από πάνω ξεφεύγουν. Υπάρχουν και διαιτητικά λάθη. Τι γίνεται ρε παιδιά, πάνε να ρίξουν τον Αλφειό;

*Όλα αυτά μέσα σε προεκλογικό κλίμα. Δεν είπαμε να κάνει εκλογές ο Άρης και η παρέα του. Ποσώς μας ενδιαφέρει αν ξάφνιασε. Έχει το μαχαίρι, έχει και το πεπόνι. Όμως, εκλογές χωρίς οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, πού ακούστηκε;

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος