FOLLOW US: facebook twitter

Ευ. Αποστόλου: Το συντομότερο οι αποζημιώσεις για την κακοκαιρία

Ημερομηνία: 19-01-2017 | Συντάκτης:

apostolou-grafeio

Διαβεβαιώσεις για καταβολή «το συντομότερο» των αποζημιώσεων προς τους αγρότες που υπέστησαν ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm».

Όπως είπε, «έχει δοθεί εντολή στον ΟΓΑ να προχωρήσει άμεσα, μέσω των υπηρεσιών του, σε μια προεκτίμηση των ζημιών, ώστε να κατατεθούν τα δικαιολογητικά από τους αγρότες και να εισπράξουν το συντομότερο δυνατό οι αγρότες τις αποζημιώσεις τους».

Ο κ. Αποστόλου διευκρίνισε πως οι ασφαλιστικά ενήμεροι αγρότες θα καταθέσουν τις αιτήσεις τους και το αργότερο σε έξι μήνες θα τους καταβληθούν τα ποσά. Είπε ακόμα και οι αγρότες που έχουν οφειλές μπορούν να προχωρήσουν σε ρύθμιση και να καταβάλουν ένα πολύ μικρό ποσό, ώστε να αποζημιωθούν και εκείνοι.

«Για εμάς ο αγροτικός κόσμος είναι το νούμερο 1 στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας» ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Αποστόλου, διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει τα εργαλεία για να βοηθήσει τον αγροτικό κόσμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος