FOLLOW US: facebook twitter

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2018 στην Αρχαία Ολυμπία: Μοναδικές ερμηνείες από τις χορεύτριες της σχολής «Νατάσσα Ζουμή-Αγγελακοπούλου»

Ημερομηνία: 06-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Μια εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιουνίου στο θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στην περιοχή.

Η Σχολή Χορού «Νατάσσα Ζουμή-Αγγελακοπούλου» για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο θέατρο του νομού Ηλείας, μάγεψε κάθε παρευρισκόμενο με την ευρηματική αυτή παράσταση, η οποία ήταν βασισμένη στην ιστορίατου Εγωιστή Γίγαντα και της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων. Παιδιά όλων των ηλικιών απέδωσαν τα μέγιστα σε απαιτητικές χορογραφίες κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού, αλλά και moderndancetheater, αποδεικνύοντας το πολύ υψηλό επίπεδο χορού της σχολής, κάτι που αναγνωρίστηκε από το κοινό που τα καταχειροκρότησε.

Η διευθύντρια της σχολής Νατάσσα Ζουμή, φανερά ενθουσιασμένη με την απόδοση των παιδιών αλλά και το γενικότερο αποτέλεσμα της εκδήλωσης, δήλωσε ότι «αυτή η παράσταση αποτελεί μια προσπάθεια οπτικοποιημένης έκφρασης της γενικότερης φιλοσοφίας της σχολής, κατά την οποία οι μαθήτριες έρχονται σε επαφή με καινούρια ερεθίσματα και το μάθημα του χορού δεν περιορίζεται στην αίθουσα διδασκαλίας και τις υποδείξεις της καθηγήτριας».

Με το πέρας των χορευτικών επιδείξεων, ο νεαρός καλλιτέχνης Γιώργος Λαγογιάννης και το ροκ συγκρότημα TheGranites ερμήνευσαν στο κοινό αγαπημένα τραγούδια και έκλεισαν μουσικά μια γλυκιά και συγκινητική βραδιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος