FOLLOW US: facebook twitter

Ετάφησαν δίπλα-δίπλα τα δύο αδέλφια…: Γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στην Ηλειακή τραγωδία της Μάνδρας

Ημερομηνία: 21-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Δίπλα στον 54χρονο αδερφό του Μπάμπη, ετάφη χθες ο 58χρονος Δημήτρης Δημητρόπουλος, δύο από τα 20 θύματα της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε την δυτική Αττική. Τα δύο αδέρφια από τη Βρίνα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, την ώρα των ακραίων φαινομένων, κυνηγούσαν στην περιοχή, παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και έχασαν τη ζωή τους.

Οι οικογένειες των δύο θυμάτων, οι συγγενείς και οι φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο με διαφορά τεσσάρων ημερών στα δύο αδέρφια. Με ναυλωμένο πούλμαν και ιδιωτικά κάτοικοι της Βρίνας τόσο την περασμένη Παρασκευή όσο και χθες βρέθηκαν στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Άνω Λιοσίων στις κηδείες.

Ο 54χρονος είχε βρεθεί από την πρώτη ημέρα, την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή της Μάνδρας, ενώ ο αδερφός του εντοπίστηκε το Σάββατο μαζί με ένα ακόμα θύμα στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας, όπου κατέληξαν τα νερά που τους παρέσυραν.

Τόσες ημέρες μετά, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη αυτό το κακό. Πως τα δύο αδέρφια χάθηκαν μαζί την ώρα που ακολουθούσαν το αγαπημένο τους χόμπι… Μαζί μέχρι την τελευταία τους πνοή και σε διπλανούς τάφους στο νεκροταφείο των Άνω Λιοσίων που παίχθηκε η τελευταία πράξη του δράματος…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος