FOLLOW US: facebook twitter

Εργαστήρι παραμυθιού και κατασκευών στο Ονειροδρόμιο!

Ημερομηνία: 03-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοέμβρη

Το Ονειροδρόμιο σε συνεργασία με την Κορίνα Κοτσίρη, κουκλοπαίχτρια και ηθοποιό, διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή, 11 και 12 Νοέμβρη, ένα εργαστήρι παραμυθιού για παιδιά, που συνδυάζει αρμονικά την εικαστική με τη θεατρική δημιουργία. Η Ραπουνζέλ, Ο μικρός Πρίγκιπας, η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και Ο μάγος του Οζ είναι ιστορίες και παραμύθια, αληθινά έργα τέχνης, που διαθέτουν ένα πανέμορφο και πολυδιάστατο πλούτο.

Τα παιδιά θ’ αναβιώσουν γνωστά παραμύθια μέσω θεατρικού παιχνιδιού αλλά επί πλέον θα γράψουν, θ’ αφηγηθούν και θα δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες με κούκλες και αντικείμενα. Με τις  βασικές αρχές της τεχνικής του decoupage τα παιδιά δημιουργούν έργα με θέμα το παραμύθι. Βήμα- βήμα γνωρίζουν και αξιοποιούν διάφορα υλικά όπως, πατίνες, χρώματα, φωτογραφικό υλικό και κόλες, που με τον συνδυασμό τους δημιουργούν έργα μαγικά και πολύ προσωπικά.

Το Ονειροδρόμιο προσκαλεί όλα τα παιδιά από 5,5 ετών και άνω, να δημιουργήσουν, να εκφραστούν, να παίξουν και να ανακαλύψουν μαζί με την Κορίνα και τη Βίκυ, τον μαγικό κόσμο του παραμυθιού με έναν μοναδικό τρόπο!

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοέμβρη από τις 18.00 έως τις 20.00 και την Κυριακή 12 Νοέμβρη από τις 11.00 έως τις 13.00. Κόστος συμμετοχής και για τις δυο ημέρες 15 ευρώ. Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 2621020208- 6981044266.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος