FOLLOW US: facebook twitter

Επιστρέφει στην Ηλεία ο Τζανέτος

Ημερομηνία: 04-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Σάκης Τζανέτος με τη φανέλα του Αιγάλεω.

2ος σκόρερ στην Α΄ Κορινθίας φέτος με 37 γκολ!

Ο Ηλείος επιτελικός μέσος Σάκης Τζανέτος επιστρέφει στα πάτρια εδάφη τον επόμενο μήνα και μετά από 14 χρόνια θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο στο νομό μας τη νέα σεζόν. Ο Τζανέτος, ο οποίος είναι 32 ετών και  κατάγεται από το Κατσαρού (γιος του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή ποδοσφαίρου, Δημήτρη Τζανέτου), έχει σπουδαία καριέρα τα τελευταία 11 χρόνια σε ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Κόρινθο 2006, ομάδα της Α΄ Κορινθίας που διεκδίκησε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική (τερμάτισε 2η  αλλά εκκρεμεί δικαστική απόφαση). Μάλιστα πέτυχε 37 γκολ στο πρωτάθλημα της Α΄ Κορινθίας και άλλα 7 στο Κύπελλο (ήταν δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος). Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τις τελευταίες έξι σεζόν έχει στεφτεί 4 φορές πρωταθλητής με ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά: το 2013 με τον Χαραυγιακό, το 2015 με την Α.Ε. Ηρακλείου, το 2016 με την Προοδευτική και το 2017 με το Αιγάλεω (είχε πετύχει 10 γκολ με το «Σίτι»).

Ξεκίνησε από τον Ηρακλή Πύργου

Ο Σάκης Τζανέτος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ηρακλή Πύργου του Χρήστου Δημόπουλου, σε ηλικία 13 ετών και ήταν μάλιστα μέλος και των Μικτών Ηλείας. Στα 18 του χρόνια πήγε στην Ξάνθη για να φοιτήσει στη Σχολή Αστυνομίας και έπαιξε δύο χρόνια στη Δόξα Ξάνθης, στη Δ΄ Εθνική τότε. Μετά την αποφοίτησή του, κατηφόρισε στην Αθήνα, με πρώτο σταθμό τον ΠΑΟ Ρουφ, όπου έμεινε για 3 χρόνια (επίσης στη Δ΄ Εθνική) και ακολούθησε από το 2010 έως το 2013 ο Άγιαξ Ταύρου, επίσης ομάδα της Δ΄ Εθνικής, πριν μετακομίσει στο Χαραυγιακό και ξεκινήσει, όπως προείπαμε, η… υπερκούπωση στην Αττική!

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Τζανέτος είναι εδώ και τρία χρόνια βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Mini Football και το Σεπτέμβριο θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.

Ο 32χρονος επιτελικός μέσος, λοιπόν, με τόσο πλούσιο βιογραφικό, είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει «μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες της Α1 Κατηγορίας Ηλείας, που τρέφουν μεγάλες προσδοκίες για τη νέα σεζόν. Οψόμεθα…

Κώστας Πλιάγκος

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος