FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Οχτώ μετάλλια στο Βόλο

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλες επιτυχίες είχε ο Επειός Ήλιδας στους Χειμερινούς αγώνες Masters στο Βόλο. Επέστρεψε με οχτώ μετάλλια στους Χειμερινούς αγώνες Ταχυτήτων Βετεράνων, δύο χρυσά, τρία αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια.

Ο σύλλογος ευχαριστεί τους αθλητές Γεώργιο Μπούδρο  και  Παναγιώτη Βουλουξή για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν στους αγώνες.

Τα  6  μετάλλια του Γιώργου Μπούδρου ήταν τα εξής: 1oς  στα 100 μέτρα πρόσθιο, 1oς  στα 200 μέτρα Πρόσθιο, 2ος   στα 50  μέτρα πρόσθιο, 2ος  στα 200 μέτρα μικτή ατομική, 3ος  στα  50  μέτρα πεταλούδα και 3ος  στα 100 μέτρα μικτή ατομική.

Τα  2 μετάλλια του Παναγιώτη Βουλουξή ήταν τα εξής: 2ος   στα 200 μέτρα  ελεύθερο και 3os  στα 200 μέτρα μικτή ατομική.

Με τους χρόνους που πραγματοποίησαν έπιασαν τα όρια για να αγωνισθούν στο  Ευρωπαϊκό  πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί  2 – 7  Σεπτεμβρίου 2018  στη Σλοβενία.

Διήμερο προπονήσεων για το πόλο

Με αφορμή τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος Masters και τη συμμετοχή αθλητών του Επειού, η ομάδα υδατοσφαίρισης του συλλόγου, μετέβη στο Βόλο το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει προπονήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Αμαλιάδας το προσεχές διάστημα θα εντατικοποιήσει τους ρυθμούς των προπονήσεων, προκειμένου να δέσει σαν σύνολο και να μπει πανέτοιμη στο νέο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, όπου  ευελπιστεί να έχει μια ανταγωνιστική παρουσία.

Παράλληλα, η φετινή σεζόν ίσως δώσει την ευκαιρία και στην πόλη, την Αμαλιάδα, να φιλοξενήσει αγώνες της Β΄ Εθνικής, καθώς μετά την εξασφάλιση άδειας για διεξαγωγή αγώνων από το Κολυμβητήριο Ήλιδας, ο Επειός θα υποβάλλει αίτημα στην Ομοσπονδία για την ανάληψη μιας φάσης της διοργάνωσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος