FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη του Υπαρχηγού της ΕΛΑΣ

Ημερομηνία: 13-01-2017 | Συντάκτης:

episkepsi-uparxigos-elas-parastima-d-e-a-h

Στο παράρτημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηλείας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στον Πύργο, πραγματοποίησε στην πρόσφατη παρουσία του στον Πύργο και την Ηλεία, ο Ηλείος Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Ιωάννης Διαμαντόπουλος.

Τον κ. Υπαρχηγό υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Α. κ. Νικόλαος Μαρούντας, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Στη σύντομη αναφορά του μεταξύ άλλων τόνισε «…υποδεχόμαστε στα γραφεία μας όχι μόνο τον Υπαρχηγό, αλλά ένα καλό φίλο και στήριγμα των Αστυνομικών της Ηλείας. Μας τιμάτε με την επίσκεψή σας και στο πρόσωπό σας βλέπω ένα μέλος και συμπαραστάτη της Ένωσης και σας ευχαριστώ για ότι έχετε προσφέρει στην Υπηρεσία και στην Ένωση».

Ακολούθησε απονομή πλακέτας για την προσφορά του και το επίσημο αναμνηστικό με άρωμα Αρχαίας Ολυμπίας (κότινος). Ο Πρόεδρος επέλεξε να το προσφέρει εκ μέρους της Ένωσης στον κ. Υπαρχηγό, ο Αρχιφύλακας Ηλίας Στροφύλλας. Ο συγκεκριμένος Αστυνομικός , υπηρετώντας στην ΔΙ.ΑΣ, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, καθ’ ον  χρόνο οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, εξετράπη της πορείας του, τραυματίστηκε βαρύτατα και έκτοτε μέχρι σήμερα παλεύει για την αποκατάσταση της υγείας του.

Ο κ. Υπαρχηγός συγκινημένος, ευχαρίστησε βαθύτατα για το αναμνηστικό, ευχήθηκε πλήρη αποθεραπεία στον Αρχιφύλακα Στροφύλλα, τονίζοντας ότι ο αστυνομικός καθημερινά υπηρετεί τους πολίτες σε άριστο βαθμό και κάποιες φορές το πληρώνει με την ίδια του τη ζωή. Ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος