FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη του Ηλείου Παραολυμπιονίκη Π. Χρονόπουλου στο Δήμαρχο Πύργου

Ημερομηνία: 24-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

liatsis-me-paraolympioniki-xronopoulo

Ο παραολυμπιονίκης Πολυχρόνης Χρονόπουλος, ο οποίος κατάγεται από το Γούμερο Ηλείας, επισκέφθηκε χθες, τον Δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, συνοδευόμενος από τους Γεώργιο Παπανικολόπουλο, άμισθο σύμβουλο Δημάρχου για θέματα ΑΜΕΑ & Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Παραπληγικών – Κινητικά Αναπήρων Π.Ε Ηλείας και τον Γιάννη Πετρόπουλο Ταμία.

Ο Δήμαρχος Πύργου με χαρά δέχτηκε τον κ. Χρονόπουλο, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριο Μεσσαλά και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Χαράλαμπο Αντύπα.

Ο κ. Λιατσής έδωσε στον παραολυμπιονίκη αναμνηστικό δώρο και εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του, που υποδέχτηκε στο Λάτσειο τον σπουδαίο παραολυμπιονίκη αθλητή. «Είναι ένας σπουδαίος αθλητής και ένας άνθρωπος με τεράστια ψυχικά αποθέματα. Τον συγχαίρω και του εύχομαι να συνεχίσει με το ίδιο πάθος να κατακτά μετάλλια και να μας κάνει όλους υπερήφανους».

Ο κ. Χρονόπουλος ευχαρίστησε πολύ τον Δήμο Πύργου και ειδικότερα τον Δήμαρχο κ. Γαβριήλ Λιατσή  για την υποδοχή και το δώρο που του πρόσφερε για τις αθλητικές του επιτυχίες ως μοναδικός Ηλείος παραολυμπιονίκης. «Είμαι πολύ χαρούμενος που στον Δήμο Πύργου λειτουργεί γραφείο Άμισθου Συμβούλου για θέματα ΑΜΕΑ. Είμαι σίγουρος ότι θα επιλύσει πολλά προβλήματα ατόμων με αναπηρία. Εξάλλου είμαι και εγώ ενεργό μέλος του σωματείου κινητικά αναπήρων Ν. Ηλείας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος