FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη με αιτήματα κυκλοφοριακής αγωγής από μαθητές του 1ου Δημοτικού στο Δήμαρχο Πύργου

Ημερομηνία: 16-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Τον Δήμαρχο Πύργου επισκέφθηκαν χθες οι μαθητές των τριών τμημάτων της Δ΄ Δημοτικού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους Σπυριδούλα Γάτση, Ευδοκία Γουβαλάρη και Κατερίνα Πανοπούλου, στα πλαίσια του Προγράμματος του Σχολείου τους με θέμα την Κυκλοφοριακή Αγωγή.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, όπου οι μαθητές επισκέφθηκαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημερώθηκαν από  τις κυρίες Αδαμαντία Τσακανίκα και Αντωνία Παπανικολάου για τις συνεδριάσεις που πραγματοποιούνται εκεί και είδαν τα πορτραίτα των Δημάρχων του Πύργου που υπάρχουν στην αίθουσα.

Ο Δήμαρχος Πύργου καλωσόρισε τους μαθητές και τις δασκάλες τους, συνομίλησε μαζί τους αρκετή ώρα, τους άκουσε με προσοχή και απάντησε στις ερωτήσεις τους. Οι μαθητές και μαθήτριες διάβασαν στον κ. Δήμαρχο επιστολές με αιτήματά τους που αφορούσαν θέματα κυκλοφοριακής Αγωγής καθώς και της επαναλειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφορικής Αγωγής, έθεσαν όμως προφορικά και άλλα θέματα όπως η επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου του Πύργου, η δημιουργία ποδηλατοδρόμων και φυσικά η κατασκευή και λειτουργία νέων παιδικών χαρών.

Ο κ. Λιατσής με μεγάλη διάθεση και υπομονή ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές για τις ενέργειες που γίνονται και την πορεία όλων των θεμάτων που του τέθηκαν, ευχήθηκε καλή πρόοδο και τους δώρισε αναμνηστικές κάρτες του Δημαρχείου.

Στο τέλος της επίσκεψης όλα τα παιδιά επισκέφθηκαν το γραφείο Δημάρχου όπου έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος