FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη αγάπης στο Χαμόγελο στη Βροχίτσα από τη «ΜΑΡΙΕΤΤΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Ημερομηνία: 13-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

Μια υπέροχη έκπληξη, περίμενε τα παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι του «Χαμόγελου του παιδιού» στη Βροχίτσα, μόλις επέστρεψαν από τις σχολικές υποχρεώσεις τους. Οι λιλιπούτειοι του Πρότυπου Κέντρου Προσχολικής Αγωγής – Νηπιαγωγείο MARIETTA ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με την στήριξη των γονιών και των εκπαιδευτικών τους, επισκέφθηκαν χθες το σπίτι του Χαμόγελου στη Βροχίτσα, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού και άφησαν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, δώρα καρδιάς για όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται.

Με αφορμή, λοιπόν, την Παγκόσμια Μέρα του παιδιού που γιορτάζεται στις 11 Δεκεμβρίου, συνειδητοποίησαν την αξία της ανθρώπινης ζωής  και ιδιαίτερα της παιδικής ψυχής για όλου του κόσμου τα παιδιά. Με την ευαισθησία που διακρίνει μικρούς και μεγάλους στο MARIETTA, διάλεξαν δώρα και τα προσέφεραν με όλη τους την καρδιά για τα παιδάκια εκείνα που πραγματικά τα έχουν ανάγκη αυτές τις Άγιες μέρες.

«Είμαστε, πράγματι πολύ ευτυχισμένοι που μπορέσαμε σήμερα να δώσουμε περισσότερα χαμόγελα στο «Χαμόγελο του παιδιού». Ευχόμαστε λοιπόν σε όλα τα παιδιά, αυτό που ευχήθηκαν οι μικροί φίλοι του σχολείου μας: «Όλα τα παιδιά να έχουν σπίτι! Να έχουν φαγητό! Να έχουν αγάπη! Και πολλά – πολλά δώρα!!!!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος