FOLLOW US: facebook twitter

Εντυπωσιακή παρουσία των «Koroivians» στη Λευκάδα

Ημερομηνία: 14-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivians-1

Το κλαμπ φίλων του Κοροίβου,  «Koroivians»,  στηρίζει δυναμικά την ομάδα όχι μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια αλλά και στα εκτός. Το Σάββατο, 100 περίπου «Koroivians» ταξίδεψαν στη Λευκάδα για τον κρίσιμο αγώνα με τη Δόξα και ενίσχυσαν τους κυανόλευκους από το πρώτο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού, δίνοντάς τους ώθηση. Η εντυπωσιακή παρουσία τους στη Λευκάδα, συνοδεύτηκε από μια μεγάλη νίκη για τον Κόροιβο και η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της, τους ευχαριστεί για τη θερμή τους συμπαράσταση. «H διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές μας νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς, τους ηρωικούς φιλάθλους μας (KOROIVIANS),  για την παρουσία τους και την θερμή συμπαράστασή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λευκάδα. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες που μας επεφύλαξαν θερμή υποδοχή κατά την άφιξη της αποστολής από την Λευκάδα,  παρά το προχωρημένο της ώρας, στον πεζόδρομο της πόλης, και αποθέωσαν τους παίκτες μας. Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 σας περιμένουμε όλους στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιδας στο σημαντικό παιχνίδι με τον Κολοσσό, να απογειώσετε με την παρουσία και τις φωνές σας τους αθλητές μας σε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ ΟΛΕ», αναφέρει η ανακοίνωση του Κοροίβου.

Σενάρια και για Γκότσερ

Κατά τα άλλα, πέρα από τον Κένι Χολ, που όπως γράψαμε χθες, είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Κολοσσό να είναι το τελευταίο του με τη φανέλα του Κοροίβου (οδεύει προς την τσέχικη Νίμπουργκ), χθες υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον τουρκικής ομάδας για τον Τόντρικ Γκότσερ (12.8 πόντους με 40% στα τρίποντα, 5.8 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο φέτος). Συγκεκριμένα από την Μπουγιουκτσεμεκτσέ, που παλεύει να παραμείνει στην Α1 κατηγορία.

 Τα εισιτήρια με Κολοσσό

Στα αγωνιστικά, όλοι έχουν εστιάσει την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Κολοσσό (χθες οι Ροδίτες ηττήθηκαν 70-59 από τον Ολυμπιακό), όπου με νέα νίκη ο Κόροιβος θα κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Κόροιβος γνωστοποίησε χθες τις τιμές των εισιτηρίων και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών»:  «η  διάθεση των εισιτηρίων για το πολύ μεγάλο ματς με τον Κολοσσό ξεκίνησε! Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 20.00, όλοι στο κλειστό της Ήλιδας!  Γενική είσοδος:10 ευρώ. Κερκίδα Α’, Λευκά Καθίσματα: 15 ευρώ. Κοινωνικά: 5 ευρώ. Μαθητικά: Δωρεάν».

*Στα δύο μοιράστηκε το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής, με τον Αντρέα Μιλουτίνοβιτς του Κοροίβου και τον Ντούσαν Σάκοτα της ΑΕΚ να ξεχωρίζουν. Αμφότεροι συγκέντρωσαν 26 βαθμούς στο ράνκιν.

koroivians


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος