FOLLOW US: facebook twitter

Εντυπωσίασε η Φιλαρμονική Λεχαινών στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Κόνιτσας Ιωαννίνων

Ημερομηνία: 04-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Συμμετείχε στο τριήμερο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Κόνιτσας Ιωαννίνων – Βράβευση και από τον δήμαρχο Α. Παπασπύρου
Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Φιλαρμονική Λεχαινών ¨ΟΡΦΕΥΣ’ στην Κόνιτσα, όπου συμμετείχε στο τριήμερο 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Κόνιτσας Ιωαννίνων από τις 30 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου. Η πολυμελής Φιλαρμονική Λεχαινών πέρασε απίστευτες στιγμές στην Κόνιτσα, όπου την επίσημη εμφάνισή της έκανε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ την δεύτερη μέρα, ενώ την Κυριακή συμμετείχε μαζί με όλες τις άλλες Φιλαρμονικές στην μεγάλη παρέλαση που έγινε στους δρόμους της Κόνιτσας.

Μάλιστα με την είσοδό της στην κεντρική πλατεία της Κόνιτσας όπου έλαβε μέρος και η εκδήλωση του δήμου βράβευσης των Φιλαρμονικών που συμμετείχαν, έπαιξε άψογα το εμβατήριο “Whasington Post” και εντυπωσίασε. Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν ακόμα οι Φιλαρμονικές Ιωαννίνων, Λευκάδας, Δοξάτου Δράμας, Τρικάλων, Κυπαρισσίας και Κόνιτσας που καταχειροκροτήθηκαν από όλους όσους παρακολούθησαν και το τριήμερο φεστιβάλ αλλά και την μεγάλη παρέλαση των Φιλαρμονικών στην Κόνιτσα που θύμισε κάτι από ανάλογες στιγμές στην Κέρκυρα.

Η προετοιμασία της Φιλαρμονικής Λεχαινών ήταν άψογη με πάρα πολλές πρόβες από όλους τους μουσικούς μέλη της το προηγούμνεο διάστημα και με καθοδήγηση του μαέστρου  Ευρυσθένη Χατζηγιάννη, όπως και των παιδιών που αγωνίζονται καθημερινά με πολύ κόπο, μαθαίνοντας μουσικά όργανα για να διατηρήσουν την μουσική μας παράδοση.

Το Φεστιβάλ έκλεισε με την Συναυλία της Φιλαρμονικης του Δήμου Ιωαννιτών με συνοδεία χορευτών απο τη σχολή χορού της Ανθής Βικελη ενώ όπως προαναφέραμε έγιναν και απονομές αναμνηστικών σε όλες τις Φιλαρμονικές που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ.

Την Φιλαρμονική Λεχαινών συνόδευε και ο αντιδήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Ανδρέας Μίγκος που παρέλαβε και αναμνηστικά καθώς και δώρο παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής από τον δήμαρχο Κόντσας Ανδρέα Παπασπύρου καθώς η διοργάνωση έγινε από τον δήμο Κόνιτσας και την εκεί Φιλαρμονική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος