FOLLOW US: facebook twitter

Εντάσεις στην Ανδραβίδα στη συνέλευση για το ΑΤ

Ημερομηνία: 17-06-2017 | Συντάκτης:

Αντιμέτωπος με ένα μανιασμένο πλήθος βρέθηκε ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ το απόγευμα της Παρασκευής στο χώρο του πρώην δημαρχείου Ανδραβίδας.

Οι κάτοικοι της πόλης εμφανίστηκαν με άγριες διαθέσεις στη συνέλευση που προκάλεσε η δημοτική αρχή με θέμα το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος και της μεταφοράς του στα Λεχαινά στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων της αστυνομικής αναδιάρθρωσης.

Οι κάτοικοι της Ανδραβίδας ήταν εξοργισμένοι γιατί τα τελευταία χρόνια επιχειρείται η αποδόμηση των υπηρεσιών, στην περιοχή και το θέμα του αστυνομικού τμήματος ήταν μάλλον το «κερασάκι στην τούρτα».

Στο πάνελ της σύσκεψης ήταν ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ, ο πρόεδρος του ΔΣ Ανδραβίδας – Κυλλήνης Δημήτρης Χάρδας και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας.

Ο κ. Μοράντ δέχθηκε αλλεπάλληλες φραστικές επιθέσεις από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι στην συνέχεια αποχώρησαν από την αίθουσα της συνέλευσης και περίμεναν έξω από το δημαρχείο.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τοποθετήσεις των φορέων και των κατοίκων για το θέμα που «καίει» την περιοχή, όπου παρουσιάζει μεγάλη εγκληματικότητα και έχει θρηνήσει ακόμα και αστυνομικούς, θύματα της βίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος