FOLLOW US: facebook twitter

Ενημερωτική Συνάντηση από το Σύλλογο Φαναριτών παρουσία φορέων και συλλόγων όλης της Επαρχίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 23-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

dasikoi-xartes-enimerotiki-sunantisi-fanarites

Συνάντηση για τους Δασικούς Χάρτες

Ο Σύλλογος Φαναριτών Ολυμπίας πραγματοποίησε την Δευτέρα ενημερωτική συνάντηση για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την ανάρτηση των δασικών χαρτών. Η συνάντηση κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω της σημασίας του προβλήματος και της ασφυκτικής προθεσμίας που μέχρι στιγμής είναι η 23η Μαρτίου 2017.

Έδωσαν το παρών πολλοί Φαναρίτες και συμπατριώτες απο την περιοχή, όπως οι κκ. Κωνσταντίνος Σμυρνής, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων Λυνιστιάνων και Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας, ο Θανάσης Θεοχάρης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ανδριτσάνων, ο Θανάσης Τράπαλης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ανδριτσάνων, ο Γιώργος Παπαγρηγορίου, Πρόεδρος Δαφνουλαίων, ο Δημήτρης Χρυσός, Πρόεδρος του Συλλόγου Θεισόας, ο Αντώνης Αγγελόπουλος, Επίτιμος του Συλλόγου Αποδήμων Λυνιστιάνων, ο Φώτης Βλάχος, Πρόεδρος του Συλλόγου Μακισταίων και Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας, η Ευαγγελία Αδαμοπούλου, Πρόεδρος Συλλόγου Φριξαίων, ο Αγαθοκλής Παναγούλιας, Πρόεδρος Συλλόγου Μινθαίων, ο Κώστας Βλάμμης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπίων και ο Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος του Συλλόγου Ζαχαραίων.

Στο κεντρικό πάνελ μίλησαν μηχανικοί που είναι γνώστες του αντικειμένου των δασικών χαρτών, όπως ο  τοπογράφος μηχανικός Μιχάλης Καλογιαννάκης, ο τοπογράφος-δασολόγος Απόστολος Ντέρης και ο πολιτικός μηχανικός Λάμπης Κανελλακόπουλος.

Στις ομιλίες τους ανέλυσαν και επεξήγησαν τα προβλήματα που δημιούργησε η λανθασμένη ανάρτηση των δασικών χαρτών. Έγινε αναφορά στην σημασία ύπαρξης δασολογίου για την αποφυγή των εμπρησμών και για αναπτυξιακούς λόγους. Στην συνέχεια δόθηκαν οδηγίες για την σωστή αντιμετώπιση κάθε αναφοράς-χαρακτηρισμού. Τέλος, ο λόγος δόθηκε στο κοινό που υπέβαλε τις ερωτήσεις του στους μηχανικούς του πάνελ για τις περιπτώσεις των δικών τους ακινήτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος