FOLLOW US: facebook twitter

Ενημερωτικές συναντήσεις με τους υποψήφιους επικεφαλής των εκλογών του ΕΒΕ από τα σωματεία παραγωγικών τάξεων της Ηλείας

Ημερομηνία: 23-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με τους επικεφαλής των παρατάξεων που συμμετέχουν στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ηλείας, θα συναντηθούν οι πρόεδροι και τα διοικητικά συμβούλια Σωματείων από τις παραγωγικές τάξεις του Νομού, όπως αποφάσισαν στη διάρκεια χθεσινής τους συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου.

Η πρωτοβουλία της συνάντησης, ανήκει, όπως τόνισε ο κ. Κώστας Αθανασόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Ηλείας, στα Σωματεία Κομμωτών, Υδραυλικών, Ηλεκτρολόγων, Ψυκτικών, Μηχανικών Αυτοκινήτων, Φωτογράφων, Μαραγκών και των Εμπόρων και όχι στην «ανύπαρκτη» όπως χαρακτήρισε Ομοσπονδία Παραγωγικών τάξεων, όπως θα όφειλε να πράξει.

«Στόχος των συναντήσεων με τους υποψήφιους επικεφαλής των παρατάξεων για τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου είναι να τους θέσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν και να μας ενημερώσουν για τις ενέργειες και το πρόγραμμα που έχουν μετά τις εκλογές για τα σωματεία μας και τις παραγωγικές τάξεις. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις θέσεις τους, θα μπορέσει ο καθένας από εμάς να επιλέξει ποιόν συνδυασμό θεωρεί καταλληλότερο για τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος