FOLLOW US: facebook twitter

Ενδυναμώνεται ο ρόλος του Περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. Πύργου

Ημερομηνία: 04-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συνάντηση του Δ.Σ. με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιο Αυγερινό, συναντήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, στην Αθήνα, η πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. Πύργου κ. Τζένη Τσεπενέκα, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης. Την κ. Τσεπενέκα συνόδευαν ο Γραμματέας του Τμήματος κ. Γεώργιος Κουρκούτας, καθώς επίσης και τα μέλη του τοπικού Δ.Σ. κ. Βασίλειος Τσαμπούκας και κ. Βασίλειος Καλογερόπουλος. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη η Τομεάρχης Νοσηλευτικής κ. Παρασκευή Φελέκη και ανώτατα στελέχη της Διεύθυνσης Περιφερειακών Τμημάτων του Ε.Ε.Σ.

Στην εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε αντηλλάγησαν χρήσιμες απόψεις για τις άμεσες ενέργειες που θα αναληφθούν προκειμένου να επιλυθούν εκκρεμή ζητήματα που αφορούν το Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πύργου. Το γεγονός αυτό θα συμβάλει στην ταχεία αναβάθμιση και ενδυνάμωση του ρόλου του προς όφελος της τοπικής κοινωνίας της Ηλείας και του Πύργου, με έμφαση στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες και σύνθετες δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Στην συνάντηση δόθηκε επίσης μεγάλη προσοχή στην ενίσχυση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πύργου με στόχο την διατήρηση και την βελτίωση της υγείας των πολιτών.

Ο κ. Αυγερινός συνεχάρη την αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πύργου για την συνολική προσφορά τους και το υποδειγματικό ήθος με το οποίο μεταλαμπαδεύουν τα ερυθροσταυρικά ιδεώδη, υποσχόμενος ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Τμήματος.

Αξίζει να προστεθεί ότι στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Βασίλειος Καλογερόπουλος παρουσίασε στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. ένα συγκινητικό φωτογραφικό υλικό αρχείο με την δράση της αείμνηστης Εθελόντριας και μητέρας του Ρένας Τσελεπή – Καλογεροπούλου, σε μια από τις πιο δύσκολες αλλά και ηρωικές περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, τον Πόλεμο του 1940. Την παρακαταθήκη αυτή οφείλουμε να σεβόμαστε, τόνισε ο κ. Αυγερινός, να αξιοποιούμε και να αποδεικνύουμε με την στάση και τα έργα μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος