FOLLOW US: facebook twitter

ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Ηλείας: Συνεχής προσπάθεια με αισιοδοξία και το 2018

Ημερομηνία: 24-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία
Μέλη, φίλοι και υποστηρικτές της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) Ηλείας έδωσαν το παρόν στην κοπή της πίτας.

 

Ξεχωριστό ήταν το πρωινό της περασμένης Κυριακής για τα μέλη τους φίλους και υποστηρικτές της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) Ηλείας. Όλοι τους συναντήθηκαν στο χώρο που στεγάζεται ο σύλλογος στον Πύργο, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 54 (στην στοά, δίπλα από Ι.Μ. Ηλείας, στον 2ο όροφο), όχι για να συμμετάσχουν σε κάποια από τις ενημερωτικές δράσεις για τις ρευματικές παθήσεις αλλά για δώσουν το παρόν στην καθιερωμένη κοπή της πίτας…

«Κόψαμε την πίτα μας για 3η χρονιά, κάνοντας ουσιαστικά την πρώτη μας συνάντηση για το 2018. Θέλω να πιστεύω ότι και κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς θα συνεχίσουμε, οπλισμένοι με αισιοδοξία και με όποιες δυνάμεις διαθέτουμε να προσπαθούμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Ηλείας για τις ρευματοπάθειες.

Η κοπή της πίτας από την πρόεδρο της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Ηλείας Μαρία Πλάγου.

 

Καλούμε όσους πάσχουν από κάποια μορφή ρευματοπάθειας, ή έχουν κάποιον συγγενή ασθενή να γίνουν μέλη του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε τους ρευματολόγους που μας συμπαραστέκονται και προσκαλούμε όσους δεν το έχουν ακόμα κάνει –παρά τις προσκλήσεις μας- να συνδράμουν και αυτοί στην προσπάθεια μας»… δήλωσε η πρόεδρος της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Ηλείας Μαρία Πλάγου.

Να σημειωθεί ότι μετά την κοπή της πίτας έγινε συζήτηση μεταξύ των παρόντων για τον προγραμματισμό των δράσεων του 2018. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρόν οι ρευματολόγοι Κώστας Ιορδάνου και Μαρία Χριστοπούλου καθώς και η πρόεδρος του συλλόγου «Παντοκράτωρ», Χαρά Ρόρρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος