FOLLOW US: facebook twitter

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ: Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Β΄εξάμηνο

Ημερομηνία: 21-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

odeio-elliniko-panagopoulos-bertsatou

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι από το 1932 έως σήμερα συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στα πολιτιστικά δρώμενα και τη Μουσική Παιδεία της πόλης μας.

Στο Ωδείο λειτουργούν οι προβλεπόμενες και οι  αναγνωρισμένες από το Κράτος  Σχολές καθώς και νέα τμήματα και προγράμματα για σπουδαστές όλων των ηλικιών. Οι εγγραφές για το β’εξάμηνο μαθημάτων θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2016 για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στα μαθητολόγια του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η διεύθυνση του Ωδείου προσφέρει μειωμένες τιμές διδάκτρων σε ειδικές κατηγορίες σπουδαστών όπως  Πολύτεκνοι, Μονογονεϊκές Οικογένειες, Αδέλφια και Σπουδαστές που παρακολουθούν πάνω από ένα μάθημα. Από φέτος οι προσφορές ισχύουν και για τα ερασιτεχνικά – παιδικά τμήματα στις Ειδικές Κατηγορίες Σπουδαστών. Η συμμετοχή των σπουδαστών μας στα τμήματα της Παιδικής – Εφηβικής Χορωδίας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

odeio-elliniko-piano

Επίσης στην Παιδική – Εφηβική Χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου, μπορούν να λάβουν μέρος και παιδιά που θέλουν να καλλιεργήσουν τη φωνή τους  και να γνωρίσουν τη χορωδιακή μουσική μέσα από το ομαδικό χορωδιακό τραγούδι.

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους, μέσω των τμημάτων του, να ανακαλύψουν  το ταλέντο τους, να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους , δίνοντας ευκαιρίες μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης και ανοίγοντας  τους ορίζοντες για το μέλλον.

Πληροφορίες & Εγγραφές

Κάθε Απόγευμα  17:00 – 21:00 και Σάββατο 10:30 – 13:30.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com

28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος. Ελληνικό Ωδείο Πύργου

https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος