FOLLOW US: facebook twitter

Εκπτωτική κάρτα στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Αμαλιάδας μετά από συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου με το Σύλλογο Εργαζομένων της Ν.Μ.

Ημερομηνία: 19-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Έκπτωση σε εβδομήντα και πλέον καταστήματα της Αμαλιάδας, θα απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, όπως συμφωνήθηκε στη διάρκεια συνάντησης του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Σαψάλης και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Γεωργακόπουλος ενώ από το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας ο πρόεδρος Σωκράτης Σωτηρόπουλος και ο υπεύθυνος εκπτωτικών καρτών Αντώνης Καρατασάκης.

Κατά την συνάντηση συμφωνήθηκε η χορήγηση έκπτωσης σε 70 και πλέον καταστημάτα  της πόλης προς τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Αμαλιάδας για όλο το χρόνο με τη χρήση εκπτωτικής κάρτας που θα εκδοθεί από το σύλλογο. «Μια τέτοια κίνηση αποτελεί βοήθημα στις οικογένειες των εργαζομένων αναλογιζόμενοι τις μισθολογικές περικοπές λόγω των μνημονίων, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται η τοπική οικονομία. Η έκπτωση σε αρκετά καταστήματα ξεπερνά το 30% δίνοντας ένα γερό κίνητρο για αγορές από τα καταστήματα της πόλης μας» ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Σωτηρόπουλος, ευχαριστώντας τους επαγγελματίες της πόλης για την θερμή τους ανταπόκριση. «Οι επαγγελματίες όταν χρειάστηκε σε προηγούμενες κινητοποιήσεις πρώτοι έβαλαν πλάτη και βοήθησαν στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου μας. Τους οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη και τώρα μέσω της συνεργασίας μας ευελπιστούμε να τονώσουμε την τοπική αγορά».

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Σαψάλης τόνισε το αμέριστο ενδιαφέρον των επαγγελματιών και του Εμπορικού Συλλόγου στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, καθώς και την διαρκή συμπαράσταση και συμμετοχή  στους αγώνες των εργαζομένων για την βιωσιμότητα του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια της συζήτησης έγινε αναφορά στα προβλήματα του νοσοκομείου και τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη στήριξης της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας με πρωταρχικό στόχο την αύξηση των εφημεριών και την ενίσχυση με προσωπικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος