FOLLOW US: facebook twitter

Εκπρόσωποι του ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού συναντήθηκαν με τον Υπουργό Περιβάλλοντος

Ημερομηνία: 20-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Συζήτησαν για ρύθμιση οφειλών και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο, είχαν εκπρόσωποι του ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού, στη διάρκεια της οποίας εξέτασαν τις δυνατότητες ένταξης του Οργανισμού σε προγράμματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με στόχο την  μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας των αρδευτικών και στραγγιστικών αντλιοστασίων.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του ΓΟΕΒ συζήτησαν και με τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σταθάκη και ζήτησαν την συνδρομή του για ειδική ρύθμιση των συσσωρευμένων οφειλών προς την Δ.Ε.Η. Από το ΓΟΕΒ συμμετείχαν στις συναντήσεις ο πρόεδρος  Νίκος Φάμελλος και το μέλος  του Δ.Σ και της ΥΔΡΗΛ Άννα Τσαντίλη.

Κατά την επιστροφή τους, συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφέρειάρχη  Ηλείας κ. Γεώργιο Γεωργιόπουλο στο γραφείο του και αφού τον ενημέρωσαν για τις επαφές που είχαν στη Αθήνα, συζήτησαν για την πορεία της μελέτης υπογειοποίησης του υπόλοιπου αρδευτικού δικτύου, καθώς επίσης και τη σύνταξη από τη πλευρά της Περιφέρειας, μελέτης συντήρησης και εκσυγχρονισμού των αρδευτικών και στραγγιστικών αντλιοστασίων.

Σήμερα Παρασκευή οι ίδιοι εκπρόσωποι καθώς και η διευθύντρια του Οργανισμού, θα συμμετέχουν σε Πανελλαδική συνδιάσκεψη των ΓΟΕΒ στη Θεσσαλονίκη, όπου θα καταθέσουν επεξεργασμένες προτάσεις για τη μελλοντική λειτουργία των Οργανισμών και την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε μετά τη ψήφιση του Ν.4456/17.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος