FOLLOW US: facebook twitter

Εκπληρώθηκε ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Πάτρας

Ημερομηνία: 11-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

«Ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Πάτρας εκπληρώθηκε» τονίζει σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, με αφορμή την ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή, με την οποία κατοχυρώνεται για 99 χρόνια η δωρεάν παραχώρηση στον δήμο Πατρέων της χρήσης της πρώην χερσαίας ζώνης του λιμανιού της πόλης.

Ο περιφερειάρχης χαρακτηρίζει ως «μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη την παραχώρηση», προσθέτοντας ότι «η απόδοση στην τοπική κοινωνία της παραλιακής ζώνης είναι μια δικαίωση των αγώνων που προηγήθηκαν, για χρόνια».

Παράλληλα, ο Απόστολος Κατσιφάρας  σημειώνει ότι «η συνεργασία, όπως έχουμε αποδείξει πολλές φορές, μπορεί να γίνει καταλύτης εξελίξεων προς όφελος των πολιτών».
Όσον αφορά στο τι θα πράξει η Περιφέρεια για την αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου, ο κ. Κατσιφάρας σημειώνει: «είμαστε εδώ, για τις μελλοντικές προκλήσεις, για την αξιοποίηση της παραθαλάσσιας ζώνης, καθώς και για την εξεύρεση και διεκδίκηση των απαιτούμενων πόρων, ώστε το όραμα των πατρινών να γίνει πράξη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος