FOLLOW US: facebook twitter

Εκπαιδευτική ημερίδα από τη Ν.Ε. Ηλείας του ΤΕΕ: «Ο νέος κανονισμός επεμβάσεων-αποτίμηση υφιστάμενων κατασκευών και στρατηγικές ενίσχυσης»

Ημερομηνία: 25-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Ο νέος κανονισμός επεμβάσεων (ΚΑΝ.ΕΠΕ.2017)- Αποτίμηση υφιστάμενων κατασκευών και στρατηγικές ενίσχυσης» πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Η  ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου και στο τέλος της θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα παρουσιαστεί ο Νέος Κανονισμός Επεμβάσεων μέσω παραδειγμάτων εφαρμογής στην εκτίμηση της φέρουσας ικανότητας υφιστάμενων κατασκευών και στη συνέχεια διερεύνηση των τεχνικών ενίσχυσης και ανασχεδιασμού τους.

Την ημερίδα θα παρουσιάσει ο Αριστομένης Τσαντίλης, Δρ. πολιτικός μηχανικός.

Ο Αριστομένης Τσαντίλης, Δρ. πολιτικός μηχανικός, αποφοίτησε το 2003 από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (κατεύθυνση δομοστατικού μηχανικού) και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Imperial College of Science, London, UK, με ειδίκευση στη μελέτη μεταλλικών και σύμμικτων κατασκευών. Απέκτησε το Διδακτορικό του δίπλωμα στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικότερα στο Εργαστήριο Αντοχής και Τεχνολογίας Υλικών υπό τον τίτλο «Σεισμική μόνωση τοιχοπληρώσεων με χρήση περιμετρικών αρμών από κυψελωτά υλικά». Σήμερα εργάζεται ως ανεξάρτητος δομοστατικός μηχανικός σε μελέτες ιδιωτικών/δημοσίων έργων και ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος