FOLLOW US: facebook twitter

Εκλέγουν νέο Δ.Σ. Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί στο συνεδριακό της Π.Ε. στον Πύργο

Ημερομηνία: 05-10-2017 | Συντάκτης:

-Θα προηγηθεί γενική συνέλευση

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών εκπαιδευτικών περιφερειών Πύργου, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 17 Οκτωβρίου από τη 1 έως και τις 5 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (πρώην Νομαρχία).

Νωρίτερα, στις 9 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Συλλόγου στην διάρκεια της οποίας θα γίνει απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και ψηφοφορία επί των πεπραγμένων του, Οικονομικός απολογισμός και ψηφοφορία έγκρισης του, ενημέρωση των μελών από τους αντιπροσώπους στην 86η γενική συνέλευση της Δ.Ο.Ε. και παρουσίαση των ψηφοδελτίων και υποψηφίων στις αρχαιρεσίες.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος, αν έως τις 9 το πρωί δεν έχει διαπιστωθεί απαρτία με αναγνωρισμένα και καταμετρημένα τα μέλη της συνέλευσης, αυτή θα διαλυθεί και οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επιστρέψουν στα σχολεία τους. Οι εκπαιδευτικοί που δε θα παρευρίσκονται στη συνέλευση, επίσης οφείλουν να βρίσκονται στα σχολεία τους.

Κατάθεση υποψηφιοτήτων

Όσον αφορά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Απαραίτητα ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (syldnpyr@gmail.com) εφόσον υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο λογότυπο για την παράταξη, είτε στο γραφείο του Συλλόγου (Λετρίνων 12, 1ος όροφος) την Παρασκευή 13/10/2017 από τις 19:00 έως και τις 20:00, ώστε να υπάρξει ο ικανός χρόνος τόσο για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων όσο και για τη διόρθωση τυχόν λαθών που ενδεχομένως να προκύψουν.

Παράλληλα, το Δ.Σ. του Συλλόγου ενημερώνει αναφορικά με τη συνδρομή των μελών, ότι η κράτηση της πρώτης δόσης (20 ευρώ) για τη συνδικαλιστική χρονιά 2017- 2018 θα γίνει από τη μισθοδοσία Νοεμβρίου και θα εμφανίζεται σε σχετικό κωδικό στη βεβαίωση αποδοχών.

Στην περίπτωση που υπάρξουν εκπαιδευτικοί ( όπως π.χ. αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ, αναπληρωτές) που γι’ αυτούς δεν θα έχει γίνει κράτηση, τότε θα πρέπει να καταβάλουν πριν την ψηφοφορία το ποσό των 20 ευρώ. Διευκρινίζεται πως οι οικονομικές εκκρεμότητες προς το Σύλλογο θα πρέπει να τακτοποιηθούν πριν την έναρξη της ψηφοφορίας ( έως 12.30 ). Οι μη οικονομικά τακτοποιημένοι δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος