FOLLOW US: facebook twitter

Εκδήλωση Ενημέρωσης & Αποφοίτησης Σ.Δ.Ε. Πύργου

Ημερομηνία: 30-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Αναμνηστική φωτογραφία για εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους του Σ.Δ.Ε. Πύργου, μετά το τέλος της εκδήλωσης. Με τη λευκή αμφίεση η θεατρολόγος του σχολείου κ. Ελευθερία Μυλωνά

 

Με τη συμμετοχή εκπαιδευομένων, εκπαιδευτών και φίλων του Σ.Δ.Ε. Πύργου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 26 Ιουνίου, η ετήσια εκδήλωση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας της πόλης μας, στην αίθουσα εκδηλώσεων (θέατρο) του 1ου Γυμνασίου Πύργου.

Η Έλενα, η Λαμπρινή, η Αθηνά και η Γωγώ, εκπαιδεύτριες του Σ.Δ.Ε. Πύργου, μετά το πέρας της εκδήλωσης.

 

Χαιρετίζοντας τις φετινές δράσεις του Σ.Δ.Ε. Πύργου για το άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία, ο Υφυπουργός κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης σε χαιρετισμό που απέστειλε, κάλεσε “τις δημοτικές αρχές και τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν το ΣΔΕ  ώστε να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις της ζωής με τρόπο που δε διαχωρίζει κανέναν αλλά επικροτεί κάθε προσπάθεια ενεργητικής μάθησης και κοινωνικής συμμετοχής”.

Τον λόγο πήρε πρόεδρος του Δ.Σ Πύργου κ. Δημήτριος Μεσσαλάς ενώ τις ευχές  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας, κκ. Γερμανού μετέφερε στην εκδήλωση ο π.  Νεκτάριος Συμεωνίδης.

Ο διευθυντής του Σ.Δ.Ε. Πύργου παραδίδει στην Εθελόντρια Εκπαιδεύτρια κ. Βασιλική Καρατζά, Ευχαριστήρια Επιστολή, ενώ η εκπρόσωπος των εκπαιδευομένων (δεξιά) έχει ήδη εκφράσει τις ευχαριστίες των «μαθητών».

 

Σκοπός της ημερίδας που ξεκίνησε στις 7:00 το απόγευμα  ήταν  “η παρουσίαση του έργου των εκπαιδευομένων κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που πέρασε, μέσα από τη συμμετοχή τους στα Σχέδια Δράσης (Projects) του σχολείου, η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το έργο του σχολείου και η απονομή των αξιολογήσεων των εκπαιδευόμενων των δύο κύκλων σπουδών” όπως ανέφερε παρουσιάστρια της εκδήλωσης κ. Λαμπρινή Παντή, δικηγόρος, εκπαιδεύτρια Κοινωνικού γραμματισμού του σχολείου.

Ο πατήρ Νεκτάριος (αριστερά) εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού και ο κ. Δημ. Μεσσαλάς (δεξιά), Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύργου, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Σ.Δ.Ε. Πύργου.

 

Η κυρίως εκδήλωση ξεκίνησε με τα Θεατρικά Δρώμενα, με πρωταγωνιστές τους εκπαιδευόμενούς του Σ.Δ.Ε., υπό την επιμέλεια και καθοδήγηση της θεατρολόγου – φιλολόγου του Σχολείου κ. Ελευθερίας Μυλωνά.

Ακολούθησε προβολή βίντεο με στιγμιότυπα και εικόνες από τις δράσεις  και εκδηλώσεις του σχολείου κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και ακολούθησε η απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος