FOLLOW US: facebook twitter

Εκδήλωση αύριο το βράδυ για τους Πρόσκοπους της Ηλείας: Τιμούν την «Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης»

Ημερομηνία: 21-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

proskopoi-ileias-ekdilwsi

Την «Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης» γιορτάζουν κάθε χρονο την 22α Φεβρουαρίου, οι πρόσκοποι όλου του κόσμου και στην περιοχή μας, πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις με αποκορύφωμα την αυριανή συνεστίαση, που θα γίνει στον Πύργο, στις 8.30 το βράδυ, στο εστιατόριο «Τεντζερέδια του Ζαχαρία».

Ο εορτασμός αυτός, γίνεται στη μνήμη των γενεθλίων του ιδρυτή του Προσκοπισμού και είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Φιλία, Ειρήνη και Συναδέλφωση των λαών της γής ενώ ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία για νεώτερους και παλιούς προσκόπους να θυμηθούν και να επαναβεβαιώσουν την προσφορά τους στον συνάνθρωπο.

Στη συνεστίαση καλούνται να συμμετάσχουν Παλαιού Πρόσκοποι, μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, εν ενεργεία βαθμοφόροι και φίλοι του Προσκοπισμού της περιοχής.

Στη διάρκεια της συνεστίασης όπου θα βρεθούν διατελέσαντες Πρόσκοποι όλων των ηλικιών, οι αρχηγοί τους, βαθμοφόροι, φιλοπρόσκοποι  κ.λ.π. θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες και διπλώματα ,όπως κάθε χρόνο,  σε όσους έχουν προσφέρει στην τοπική και στην Ηλειακή Προσκοπική κίνηση και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν την αποκριάτικη αυτή βραδιά, με την εξαιρετική και γεμάτη εκπλήξεις, ορχήστρα τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στους κ.κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Ανδρέα Γιατρά και Στάθη Κυριακόπουλο, καθώς και στα μέλη της ¨Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, στους βαθμοφόρους και στα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος