FOLLOW US: facebook twitter

Εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλίδονας “Σάρενα”: Γιόρτασαν την Μητέρα…

Ημερομηνία: 16-05-2018 | Συντάκτης:

Tο Σάββατο το απόγευμα ο, διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση, προκειμένου να τιμήσει και να δείξει την αγάπη του στον μοναδικό άνθρωπο πάνω στον πλανήτη, που όσα χιλιόμετρα μακριά του κι αν είναι, μπορεί να ψυχανεμιστεί αν το παιδί της είναι καλά, αν κάποιος το στεναχώρησε, και αν αυτά που λέει είναι αλήθεια η ψέματα. Στην Μητέρα!

Μέσα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στολισμένη με λουλούδια όπως το καλούσε η μέρα, συγκεντρώθηκαν φίλες, φίλοι, και μέλη του Συλλόγου για την γιορτή της μητέρας, ενώ οι γυναίκες της Καλίδονας εντυπωσίασαν για μια ακόμα φορά,  φέρνοντας όλες εδέσματα από τα χεράκια τους, για να προσφέρουν στον κόσμο.

Η πρόεδρος του Συλλόγου στην ομιλία της αναφέρθηκε στη Μάνα, στη μητέρα, στη μαμά, που όπως και να την ονομάζει ο καθένας αποτελεί την γλυκύτερη έκφραση, την προσωποποίηση της αιώνιας δημιουργίας, την τροφό που ανέδειξε και αναδεικνύει την εξέλιξη της ζωής.

Στη συνέχεια ο Μάριος Κλωνάρης και η Μαρία Χριστοπούλου διάβασαν ποιήματα για τη Μητέρα. Η Διονυσία Αναστασοπούλου – Ζιόκαρη αναφέρθηκε σε ιστορίες που αφορούσαν την μητέρα. Σε όλες τις μητέρες προσφέρθηκαν τριαντάφυλλα και μια συμβολική κάρτα για την ημέρα της μητέρας.

Στο τέλος της εκδήλωσης, όλα τα τραπέζια γέμισαν με παραδοσιακά εδέσματα και αναψυκτικά. Όλοι έμεινα ευχαριστημένοι και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Καλίδονα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος