FOLLOW US: facebook twitter

Εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης στο σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στη Βροχίτσα: Το «ευχαριστώ» του Χαμόγελου σε όσους βρίσκονται δίπλα στα παιδιά

Ημερομηνία: 28-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους όσους βρίσκονται δίπλα τους, στηρίζοντας τις δράσεις τους, απεύθυνε για ακόμα μια χρονιά, το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην όμορφη και ζεστή εκδήλωση που πραγματοποίησε στο σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στη Βροχίτσα με τα 17  υπέροχα παιδιά που φιλοξενεί, να τραγουδούν και να παρουσιάζουν θεατρικά σκετς και χορούς.

Στο σπίτι της «αγάπης» όπως το χαρακτήρισε η κοινωνική λειτουργός Κατερίνα Λιακοπούλου, η οποία και μίλησε για τη συμπλήρωση 23 χρόνων δράσης του «Χαμόγελου» στον τομέα της παιδικής προστασίας και της σημαντικής βοήθειας χορηγών και εθελοντών όλα αυτά τα χρόνια. «Να χαμογελάτε μαζί μας, δίνετε και εσείς το δικό σας αγώνα για ένα κοινό σκοπό: το χαμόγελο κάθε παιδιού. Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλους εσάς για να σας ευχαριστήσουμε και να σας πούμε με τον τρόπο μας ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όσα έχετε κάνει και για τη δύναμη που μας δίνεται».

Είχε προηγηθεί η προβολή βίντεο με τον μικρό Ανδρέα, του παιδιού που οραματίστηκε τη δημιουργία του «Χαμόγελου», με τον πατέρα του και πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Γιαννόπουλο να σημειώνει πως μπορεί να «επαναλαμβάνονται» στις εκδηλώσεις τους αλλά «για κάποιους από εμάς είναι πολύ σημαντικό διότι είναι ένα παιδί που παραμένει στις ψυχές των παιδιών, φύλακας άγγελός τους, μαζί με άλλους». «Θυμάμαι όλες τις διαδικασίες και όσα έκανε η οικογένεια Λαμπροπούλου στην Ηλεία, με κάθε προσπάθεια και κάθε δυσκολία που συνάντησαν και με όλη την καλή διάθεση για να δημιουργήσουν κάτι καλό. Η Ηλεία αποτέλεσε τη δεύτερη περιοχή μετά την Αθήνα στην οποία ξεκίνησε δυναμικά το Χαμόγελο του Παιδιού και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν κάνει φιλανθρωπίες, αλλά στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειες σε συνεργασία με τις αρχές και τους αρμόδιους φορείς. Το σπίτι Φροντίδας στη Βροχίτσα διαθέτει εξαιρετικό προσωπικό αλλά και πολίτες και επιχειρηματίες που βρίσκονται για χρόνια πλάι στο Χαμόγελο και συμπαραστέκονται με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν. Η καλή συνεργασία οδηγεί σε μοναδικά αποτελέσματα. Μαζί με τις αρχές οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να συνεχιστεί το σημαντικό έργο του οργανισμού. Στα 23 αυτά χρόνια λειτουργίας του, έχουμε στηρίξει περισσότερα από 1 εκατομμύριο παιδιά, μια διαδικασία που βασίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα και τη συνεργασία των πολλών. Είμαστε εδώ για οτιδήποτε όλο το 24ωρο για κάθε ανάγκη που έχει κάποια οικογένεια ή κάποιο παιδί».

«Στηρίζουμε το Χαμόγελο με το ελάχιστο που μπορούμε και δεσμευόμαστε να κάνουμε κάτι παραπάνω» είπε κατά την βράβευση του, ο εκπρόσωπος της εταιρείας “Alumil” Βαγγέλης Φωτεινόπουλος που προστέθηκε στη λίστα των χορηγών του Συλλόγου, προσφέροντας είτε υλικά, είτε προσωπική εργασία με στόχο να συμπαρασύρουν όπως είπε, σε αυτόν τον καλό σκοπό και άλλους!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος